I morgen smeller det på RCDE stadium når byrival Espanyol venter Barcelona.
Det blir ikke lange turen for Barcelona denne runden. Byrival Espanyol er neste hinder for et Barcelona-lag som er full av selvtillit. Skal gullet ennå være innen rekkevidde er kun seier godt nok i morgen. For tre dager siden så vi et lag som sprudlet av glede mot et stakkars Osasuna som ble ydmyket av vår egen Javier Mascherano.

Neymar er klar

Neymar er tilbake etter at han nå har sonet ferdig tre kamper etter det røde kortet mot Malaga på Estadio la Rosaleda. Carles Aleña trente med A-laget i dag. Iniesta sto over på grunn av smerter i høyre leggen. Luis Enrique sier de vil vente helt til siste minutt med å se om Iniesta er klar for å styre skuta på RCDE stadium.

Espanyol

Quique Sánchez Flores har fått tilbake Leo Baptistao etter en skade. Det er usikkert om han kan spille 90 minutter i morgen. Det kan sies å være en strek i regningen for Espanyol. Vår byrival ligger foreløpig på en 9. plass med 50 poeng. De har kun fire seire på sine siste 10 kamper. Til tross for at de har spilt godt og fortjent noen bedre resultat.
Hvem? Espanyol – FC Barcelona.
Hva? La Liga, runde 35.
Hvor? RCDE Stadium, Barcelona.
Når? Lørdag 29. april kl: 20.45.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay
Hva tror du resultatet blir?