Onsdags kveld gjester bunnlaget Osasuna fra Pamplona Barcelona.
For litt over en måned siden slo Barcelona PSG ut etter en av tidenes opphentinger i fotballhistorien. Da svevde vi veldig høyt. Neste kamp kom vi kraftig ned på jorden igjen når vi tapte 2-1 for Deportivo La Coruna på Estadio Riazor.
I morgen, bare noen få dager etter vår sterke seier på Santiago Bernabeu møter vi igjen et lag som kjemper for sitt liv i bunnen av tabellen. Denne gangen kommer Osasuna på besøk, og skal vi ta gullet har vi ikke råd til flere svake prestasjoner mot et klart svakere lag.

Barcelona

Barcelona går til denne kampen med en enda bedre sjanse til å ta liga-gullet enn før El Clásico. Med vitende i bakhodet om at Real Madrid kun må avgi et poeng til, er laget fullt motivert for å gjøre jobben i morgen kveld. Med åtte seire ut av de ti siste kampene i La Liga har Barcelona en god form. Det samme kan ikke sies om rundens motstander, Osasuna.

Osasuna

Med fem kamper igjen å spille denne sesongen ligger laget fra Pamplona sist med sine 18 poeng. Forrige runde ledet de 2-0 mot Sporting Gijón, men rotet alt bort de siste 15 minuttene som resulterte i 2-2. Det er ni poeng opp til trygg grunn hvor Club Deportivo Leganés ligger. Da passer det dårlig at de nå møter Barcelona, som kjemper om liga-gullet.
Hvem? FC Barcelona – Osasuna.
Hva? La Liga, runde 34.
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Onsdag 26. april kl: 19.30.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay
Hva tror du resultatet blir?