El Clásico er over for denne gang. Les hva spillerene hadde å si om gårsdagens kamp på Santiago Bernabeu.
Andrés Iniesta

–Dette var en kamp som hadde alt. I deler av kampen hadde vi kontroll, og i andre deler ikke. Disse kampene er alltid vanskelig, men til slutt trakk vi det lengste strået. Vi er veldig glad for det, og det kunne ikke endt på en bedre måte. Vi gjorde det vi kom for og nå har vi en sjanse.

–Disse kampene er perfekt for supporterene. Sjanser for begge lag. Vi er veldig glad siden det var tungt å bli slått ut av Champions League her om dagen. Det er ikke enkelt da til å komme tilbake på denne måten, men vi klarte det.

Andrés Iniesta kunne heller ikke legge skjul på hvor mye han beundrer Lionel Messi.

–Det beste med Messi er at han aldri slutter å overrasker deg. Etter så mange år fortsetter han å være den store forskjellen. For oss er det en ære og for klubben er det en gudegave.

Ivan Rakitic

–Du kunne se for fire dager siden at vi hadde en tøff kamp i Champions League. Men til slutt klarte vi å vinne i dag. Uten at vi snakker ned Real Madrid, så er det en fortjent seier.

–Ingen lag, ingen spillere og ingen supportere er overrasket over Lionel Messi. Han har laget historie innenfor fotballen.

Marc André Ter Stegen

–Messi var viktig i dag, som alltid. Han utgjør alltid en forskjell. Det er ikke så mye mer du kan si om Messi, han er en spesiell spiller. Jeg er så glad for han, og gratulerer han med sitt 500 mål for Barcelona. Jeg vet ikke akkurat om han vil score 500 mål til, men jeg håper han fortsetter i samme spor.

–Det ble fem mål. Men begge lagene gjorde en god kamp. Og på andre siden av banen sto det en vegg i Keylor Navas. Jeg gratulerer han for kampen han gjorde. Til at dette var min første kamp på Santiago Bernabeu så var det ikke så galt. Spessielt som et lag. Vi la ned en god innsats, og fortsetter vi slik kan vi vinne ligaen.

Gerard Piqué

–Jeg synes resultatet var fortjent. Det er alltid vanskelig å vinne her. Selv om du kan ende opp med å spille en veldig god kamp her, så kan du drar herifra med null poeng. Jeg har fantastiske minner fra Santiago Bernabeu. I kveld var vi det beste laget. Vi var vitner til en fantastisk kamp som foreløpig resulterer i tabelltopp.

–Messi sitt 500 mål måtte skje på en fantastisk tidspunkt som dette. Akkurat slik som Messi er selv. Jeg håper det er lenge til han legger opp.

Jordi Alba

–Det var det siste som skjedde i kampen. Vi fikk ballen i angrep anført av Sergi Roberto som etter et nydelig raid sentret til André Gomes. Han sentret ballen videre til meg som la den ut til Messi. Han gjorde perfeksjon ut av det. Han scorer alltid mye mål som gjør at vi på laget får mange flere målgivende.

–Vi vet at Real Madrid er veldig god på vingene og at de er veldig farlig på kontringer. Men folk glemmer at vi er veldig sterke i forsvar. Når Real scoret det første målet trudde Bernabeu at det var over. Men med ære og stolthet i spillet vårt er alt mulig.

Luis Suárez

–Det er på tide å nyte denne seieren. Det er på tide å nyte den beste spilleren igjennom tidene. Han fortsetter å vise at i de største kampene er de kampene du ser han mest. Det er beundringsverdig. Real Madrid har fortsatt dette i sine egne hender. Men vi vil fortsette å la de føle på presset siden vi sikter etter det samme. La Liga gullet.

Sergi Roberto

–Det var en veldig viktig kamp for oss. Vi visste at med seier var ennå alt mulig. Vi kan nå dra tilbake til Barcelona å være fornøyd med denne kampen. Jeg trur vi kan vinne alle vår gjenværende kamper. Vi må jobbe hardt for det, og vi vil kjempe til det siste sekundet.