Hovedtrener Luis Enrique var svært fornøyd med lagets prestasjoner etter den forrykende seieren over Los Blancos søndag kveld.

“Ingen kan sette tvil til Real Madrid. De er et lag som de siste årene har hentet inn mange store trofeér. Men i dag, etter støtten vi fikk av fansen sist Champions League-kamp, har vi reist oss opp og gitt fansen seieren de fortjener.»

Enrique hadde flere godord til fansen:

«Måten fansen applauderte laget så sent som i det 85. minutt er noe man aldri blir å glemme, og som gir styrke til hele laget. I dag, var vi i stand til å gi tilbake til fansen. Det som gjelder nå er å kjempe mot La Liga-trofeét, og ikke gi oss før siste minutt er spilt.»

På spørsmål om rammen rundt El Clásico hadde sjefen følgende å tilføye:

«Dette er svært vanskelige kamper som krever maksimalt med fysiske og mentale forberedelser. Det at vi greide å score 3-2 i det 92. minutt gir hele lagets moral en ‘boost'»

Luis Enrique var selv fornøyd med hvordan kampen utartet seg, men la ikke skjul på at det var en svært jevn og spennende kamp:

«Kampen bestod av et svært høyt tempo, men til tider var det litt ute av kontroll, sannsynligvis på grunn av Champions League-kampen på onsdag. Det var ofte perioder hvor kampen var helt åpen, noe som påvirket rytmen i laget. Vi ville skape så mange målsjanser som mulig, samtidig som vi ville holde Real Madrid unna vårt mål. Begge lagene gikk for seier, men vi skapte mer og vant til slutt på det. Det var herlig å ta seieren hjem i det 92. minutt.»

Lucho hadde fine ord å komme med på spørsmål om Leo Messis prestasjon:

«Messi generer alltid ubalanse på motstandernes midtbane og vi prøvde å involvere han så mye som mulig. Noen ganger er det vanskeligere på midtbanen på grunn av tettheten av spillere, så for å gi han rom til å gjøre sitt må vi presse motspillerne ned i banen. Leo scoret sitt mål nummer 500 i det 92. minutt, og det faktum at det var dette målet som avgjorde kampen er en vakker milepæl for Barça. Sergi Roberto skal også få litt heder og ære. Det siste løpet hans var en sterk fysisk og teknisk utfoldelse så sent i kampen.»