(Barcelona 0 – 0 Juventus) Barcelona spilte en god kamp, men Juventus spilte en bedre.
Som Barcelona tidligere har vist skal man aldri avskrive et lag selv om de ligger under med 3 mål etter den første kampen. Juventus er dog et helt annet beist enn PSG og laget fra Italia som ikke har sluppet inn et mål på ca. 900 minutter i Champions League viste seg en tøffere nøtt å knekke enn hva visse optimistiske Barcelona-supportere hadde trodd.
Juventus spilte tett og kompakt hele kampen og Luis Enriques plan om å sparke ballen opp og frem til vingbackene som da skulle legge inn til MSN fungerte ikke. Uten en god plan B, utenom å bytte in Alcácer og Mascherano, ble det 0-0 som sto på klokken etter litt over 90 minutter spilt. Juventus tar med seg en 3-0 seier sammenlagt til neste runde.
Vurderinger:
Ter Stegen 5: :Lite å gjøre i kveld da Barcelona er i angrep store deler av kampen. Virker våken og tar de skuddmulighetene Juventus sender hans vei.
Sergi Roberto 7: :Spiller i femtegir hele kampen og er godt med i både angrep og forsvar. Takler, bryter opp, spiller til innlegg og hadde kampens beste avslutning på mål.
Piqué 7: : Spiller veldig høyt og er med i en god del angrep, men er også godt posisjonert ved de gangene Juventus kommer på brudd og er gd til å holde ballen i Barcelona.
Umtiti 6: :God i gjenvinninger og flink til å spille ballen videre sammen med Piqué. Godt posisjonert ved de fleste anledninger og klarere mange av innleggene til Juventus.
Alba 5: :Spiller mye på overlapp i kveld. Gjør ingen store feil. Ellers lite og si om venstrebacken.
Busquets 7: :Spiller bra i kveld. Har god kontroll på midtbanen de få gangene ballen ikke blir blåst til himmels for å sette MSN i spill. Virker trygg i dueller og presterer godt til tross for at Juventus spiller såpass trangt som de gjør.
Rakitic 4: :Løpt mye, både på midtbanen og på høyreback. Produserer ikke mye og har noen skudd som går langt over og forbi. Vinner noen dueller, men klarer ikke helt å beholde kontrollen og trenger hjelp av Busquets og Iniesta.
Iniesta 7: :God kontroll på midtbanen og spiller frem MSN flere ganger. Sammen med Rakitic og Busquets er det lite å si om Iniesta utenom det som er nevnt. Barcelona-strategien for dagen er å måke ballen fra forsvar rett til MSN og håpe på det beste.
Messi 4: :Upresis og ineffektiv i kveld. Produserer så å si alle skuddene til Barcelona, men ikke et eneste er på mål. Svak kamp av Messi til tross for god ballkontroll og dribling.
Suárez 4: :Også veldig upresis i kveld. Klarer ikke å komme på de gode mulighetene.
Neymar 4: :Virker frustrert og ufokusert til tider. Klarer ikke å fullføre angrepene sine. Begynner kampen med å sutre etter hvert eneste frispark som ikke gis, men girer opp litt og begynner å spille mer seriøst. Kommer til mange muligheter, men ingen er presise nok til å gjøre en mulighet.
Inbyttere
Alcacer 4: : Veldig lite å si om Alcácer etter byttet. I likhet med MSN og resten av laget klarer han ikke utrede noe mot et kompakt og solid Juventus.
Mascherano: :For lite spilletid.