Da Barça trakk Juventus som kvartfinalemotstander visste de fleste at det ville bli tøft, men langt fra umulig.
Så «valgte» Barça å starte borteoppgjøret i Torino først etter at Juventus ledet 2-0, og da ble oppgaven selvsagt langt nærmere umulig. På 3-0 til den gamle dame så det bekmørkt ut, og Barça brant alle sine sjanser til et viktig bortemål i en kamp hvor omtrent kun Messi fortjente en smiley i margen.
I morgen kveld braker det løs igjen, denne gangen hjemme på ærverdige Camp Nou. Barça snudde 0-4 og vant 6-1 hjemme mot PSG i det som av mange omtales som tidenes comeback i internasjonal fotball. Nå er det 3-0 som må snus, men mot et langt gjerrigere lag som av de fleste ses på som verdens beste defensivt skolerte lag.
Neymar har uttalt at han har troen på et nytt comeback, Piqué har nevnt at det stadig er mulig, samt Messi har virket smilende og glad på trening. Kan det gå?
Enrique kan skilte med en skadefri angrepsrekke og midtbane, med unntak av en usikker Turan, mens det ser verre ut i forsvar da Mascherano har slitt med skader og ikke trent med laget slik han vanligvis gjør.
Mathieu trente heller ikke sist, men slik han slet på venstresiden i den første kampen er det kanskje like greit om Enrique prøver f.eks Digne i den posisjonen om Mascherano ikke blir klar?
Hvem? FC Barcelona – Juventus.
Hva? Champions League, kvartfinale retur.
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Onsdag 19. april kl: 20.45.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay
Hva tror du resultatet blir, og kan Barça klare nok et sensasjonelt comeback?