Lørdag kveld gjester Real Sociedad Camp Nou i den katalanske hovedstaden, Barcelona. For Luis Enriques disipler er kun seier godt nok.
Baskerne innehar en sterk sjette plass på tabellen, og blir ingen kasteball i lørdagens batalje. Men med tre tap på de siste fem kampene er nok ikke toppformen inne for gjestene fra San Sebastian. I det motsatte oppgjøret tidligere denne sesongen endte det 1-1 etter at Barca lå under 1-0 før Leo Messi ville det annerledes og sørget for uavgjort.
For Barcelonas del så må laget finne tilbake til godformen de startet året med. Det har blitt altfor mange unødvendige poengtap og stortap i Europa til at spillerne kan sove godt om nettene. Laget trenger en boost før Juventus gjester Catalonia til uken.
Barcelona står med tre seire og to tap på de siste fem seriekampene. Sist helg var det en blek utgave som tapte 2-0 for Málaga.

Skadelisten

Javier Mascherano er skadet, og spiller ikke mot Real Sociedad. Det er uvisst hvor lenge argentineren blir ute, men det er en skade i leggen som setter han på skadelisten. Der finner vi også Rafinha og Aleix Vidal, som begge er ute resten av sesongen.
Arda Turan har trent de siste dagene. Om han blir spilleklar vil tiden vise. Det som er sikkert er at Neymar ikke spiller. Brasilianeren er suspendert i tre kamper etter å ha klappet sarkastisk mot fjerdedommeren etter at han ble vist ut mot Málaga sist helg.
Lionel Messi er selvskreven mot baskerne, og jakter toppscorertittelen i årets La Liga. Real Sociedad har fått merke argentinerens målkåthet tidligere, og her er disse godbitene.

Hvem? FC Barcelona – Real Sociedad.
Hva? La Liga, runde 32.
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Lørdag 15. april kl: 20.45.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay
Hva tipper du resultatet blir?