For andre gang på seks dager reiser Barcelona til Andalucía, denne gang er det Málaga som står for tur.
Sist gang var det Granada, i bunnen av Sierra Nevada, nå er det ved kysten og byen Málaga som er reisemålet. Barcelona kommer ut av en fantastisk midtuke kamp mot Sevilla, som også er fra Andalucía, så her kan Barca ta en skikkelig oppvask med syd-Spania.
Málaga har slitt litt denne sesongen og ligger på 15. plass i La Liga med åtte poeng mer enn Sporting Gijon som ligger på nedrykk. De er derimot bedre på hjemmebane enn de er på bortebane. Seks av syv seire har kommet hjemme på La Rosaleda.

Suspensjoner/skader

Mye tyder på at Zdravko Kuzmanovic og Bakary Kone er ute med skader for Málaga, mens Keko er suspendert.
Hos Barcelona er som tidligere nevnt Pique og Rakitic suspendert, og Aleix Vidal og Rafinha er ute med skader.

Toppscorer/assist leder

Det er ikke noe sjokk at Barcelona-spillerne har scoret mer enn hva Málaga sine spillere har gjort.
Messi (27), Suárez (24) og Neymar (9) har alle scoret mer i La Liga enn Málagas toppscorer, som vi kjenner godt fra tidligere sesonger. Det er nemlig Sandro Ramírez (8) som har truffet nettmaskene oftest for Málaga.
Når det kommer til assist er det Gonzalo Castro som har flest i Málaga med sine tre. Det er hele syv spillere fra Barcelona som har tre eller flere assist i serien: Arda Turan (3), Andrés Iniesta (3), Jordi Alba (4), Sergi Roberto (5), Messi (7), Neymar (10) og Luis Suárez (11).

Tidligere møter

Barcelona og Málaga spiller vanligvis målfattige kamper og på de siste fem kampene har det blitt scoret fem mål. De kampene endte slik: (Barcelona-Málaga) 0-0, 2-1, 1-0, 0-1 og 0-0. Det betyr at Barca har vunnet to, Málaga én kamp mens det ble spilt to uavgjorte.
Tidligere på dagen møter Real Madrid og Atlético Madrid hverandre, så det er muligheter for å gjøre kampen om førsteplassen enda tettere.
Hvem? Málaga CF – FC Barcelona.
Hva? La Liga, runde 31.
Hvor? Málaga, La Rosaleda stadium.
Når? Lørdag 8. april kl: 20:45.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay