Luis Enrique møtte pressen tirsdag formiddag, og var bestemt på at selv om Sevilla ikke har vært i toppform i det siste, er de utfordrende en vanskelig motstander.
Sevilla har hatt det vanskelig i det siste, men de er alltid vanskelige å slå, det vet vi alltid. Enrique var klar på at formen til laget ikke spiller noen rolle. Begge lagene som møtes har lyst å komme ut av kampen med alle tre poengene. For å nå målene våres, for både Barcelona og Sevilla, er det viktig å vinne.

Sevilla sin sesong må bli sett på utifra deres beste resultater. De beste resultatene viser at Sevilla er en motstander en må passe seg for.

Alltid en utfordring

Enrique la til at Sevilla like godt kunne vært i kvartfinalen i Champions League sånn som FC Barcelona. Lucho håper på full støtte fra publikum på Camp Nou under kampen. Han kommenterer at støtte fra fansen alltid hjelper spillerne til å gjøre sitt beste, og at det kan være forskjellen mellom seier og tap. Videre snakket Enrique om Iniesta som har vært uheldig med skader, men nå er han fullt tilbake og er i toppform. Rafinha er ute med skade, men Lucho forteller at en vil vite mer om hvor lenge det er snakk om på torsdag. Luis Enrique hadde også lovord om navnebror Luis (Suárez).

Han gjør mye mer enn å bare skåre. Vi må være takknemlige over hvordan han har tilpasset seg for laget. Det er ikke bare hva han gjør, men hvordan han gjør det.

Da det var snakk om Messi syntes Enrique at det er fint at han har hatt en liten «mini-ferie». Som alle vet spiller Messi mange minutter, noe de alltid prøver å kontrollere slik at det ikke blir for mye belasting for spilleren. Selv om han var ute forrige kamp med suspensjon har han deltatt på trening, og er nå klar for banen igjen, kommenterer Lucho til pressen.