Ifølge L´Equipe skal Barcelona være overbevist om at Lemar vil gli godt inn i klubben.
Thomas Lemar er virkelig en av overraskelsene denne sesongen i Ligue 1. Monaco er som et lokomotiv i fransk fotball for tiden, og det skal Thomas Lemar være en av grunnene til.
L´Equipe melder at Barcelona skal være veldig imponert over hvor fort Lemar har tatt stegene ifra en middels fotballspiller til en av Ligue 1 sine beste spillere. Lemar skal også ha Iniesta som sitt forbilde.
Thomas Lemar er estimert til en verdi på 30 millioner euro og Barcelona skal være overbevist om at Lemar vil passe inn i spillestilen.
Sommeren 2015 kjøpte Monaco Thomas Lemar fra Caen for fire millioner euro. Etter det har Lemar bare blitt bedre og bedre. Caen er også samme klubb N´Golo Kanté spilte på før han dro videre til balløya.
En naturlig ving er en god måte å beskrive Lemar på. Han kan spille på begge flankene. Han har syv mål i Ligue 1, to mål i den franske cupen og to mål i Champions League. Monaco var også det laget som slo ut Manchester City over to elleville kamper.
Barcelona skal ha fulgt Lemar i over ett år, og de ser på han som en enklere spiller å signere enn Lemar sin lagkamerat Kylian Mbappe.
Sportsdirektøren i Barcelona, Robert Fernandez sitt hovedmål er å finne en ny høyreback. Men Barcelona skal også være på utkikk etter en ving til. Mahrez og Coutinho har begge vært nevnt på listen over alternativer. Men med Lemar som passer spillestilen bedre, og er bare 21 år skal han være den som topper listen nå.