Representanter fra Real Madrid skal ha kontaktet Aleña og hans familie med mål om en overgang, men uten hell.
Et av de aller største talentene på Barça-B, er midtbanespilleren Carles Aleña. Real Madrid skal angivelig ha forsøkt å lokke unggutten fra Catalonia over til Bernabeu, da sjefen hos de hvitkledde har blitt svært imponert over prestasjonene til 19-åringen. Svaret fra Aleña er ikke å ta feil av.
Carles Aleña betraktes som et av de største talentene i Barcelona, og det passerer selvfølgelig ikke ubemerket hos de største klubbene ute i Europa. Tidligere har Manchester United vist interesse for Barcelonas midtbanejuvel, men nå har også Real Madrid forsøkt å friste unggutten bort fra barndomsklubben.
Ifølge spanske Diario Gol, skal representanter fra Real Madrid ha kontaktet Aleña og hans familie for å bekjentgjøre at han er svært ønsket i hovedstaden. Det skal angivelig ha vært Zidane selv som har sendt sine representanter.
Svaret fra Aleña skal ha kommet fort i kontra, og han skal ha poengtert at det eneste stedet han ønsker å triumfere er i Barça. Aleña er katalaner og holder naturligvis med Barça. Han er født i Mararó, som ligger 30 kilometer nord for Barcelona. Han kunne aldri drømt om å spille for erkerivalen fra Madrid.
Utover det faktum at han herjer på Barca-B, har han også fått prøve seg med de store gutta. I Copa del Rey mot Hércules mottok han ballen på langt hold, og serverte et skudd som får de fleste til å se lyst på fremtiden.