Barcelona ønsker å slå tilbake etter forrige helgs tap mot Deportivo La Coruña, og jakter seier i den siste kampen før landslagspausen.
Det er fire kamper som skal spilles før møtet med Juventus i Champions League. Første motstander er Valencia. Et lag som spiller bedre mot antatt sterkere lag. De slo Real Madrid for noen uker siden, men har siden den kampen slitt voldsomt, og tapte blant annet 4-0 hjemme mot Eibar.
Presset på Barcelona er stort før dagens kamp, da Real Madrid fikk med seg alle tre poengene i oppgjøret mot Bilbao i Baskerland lørdag.
Neymar og Rafinha er friskmeldte. Brasilianerne sto over kampen sist helg. Jeremy Mathieu har også trent denne uken, og er ventet å få klarsignal i løpet av kort tid. Aleix Vidal er derfor den eneste spilleren som er ute med skade.
For Valencias del så må de klare seg uten sterke navn som: Rodrigo Moreno, Nani og Santi Mina, mens Mario Suarez er tvilsom. To kjente fjes returnerer til Camp Nou i dag, da både Martin Montoya og Munir spiller for gjestene.

— Ser vi tilbake på tidligere oppgjør, så er de alltid et lag som skaper problemer for oss. Selv om de ikke er plassert høyt på tabellen, så har de klassespillere og blir en tøff motstander, sa Luis Enrique på pressekonferansen.

Leo Messi møter sin favorittkeeper i Diego Alves. Hele 19 ganger har brasilianeren måttet plukke baller ut av sitt eget nett etter møter med Messi. Argentineren scoret to mål i det motsatte oppgjøret tidligere i høst.

Troppen

Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes og Umtiti.
Masip, Mathieu og Arda må se kampen fra tribunen.
Hva? La Liga, runde 28.
Hvem? FC Barcelona – Valencia.
Hvor? Camp Nou.
Når? Kl: 20.45, søndag 19 mars.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay
Hvem tror du stikker av med seieren i kveld?