Barcelona blir nødt til å komme ned fra seiersrusen fra midtuka når de skal møte Deportivo La Coruña som kjemper om overlevelse i La Liga.
Barca har ikke tapt på Riazor siden 2010/11 sesongen, og etter det har det blitt pøst inn mål fra katalanerne. På de siste fire møtene på Riazor har gjestene scoret hele 21 mål, mens Barca har sluppet inn fire, alle i samme kamp, som endte 4-5 til Barcelona. De andre kampene har endt 0-4, 0-4 og 0-8.
Messi har scoret hat-trick to ganger på disse møtene, mens Luis Suárez scoret fire ganger i åttemålsseieren.

Tabellpossisjonen

Barcelona går inn i helgen med ledelse i La Liga med 60 poeng, mens Deportivo La Coruña ligger helt nede på en 17. plass med 24 poeng.
Deportivo har fått det tøft denne sesongen, men på de tre siste kampene har de ikke tapt. De har spilt uavgjort mot Atlético, slått Sporting Gijon og spilt uavgjort mot Real Betis. Den nye treneren, Pepe Mel har noen spillere skadet. Midtbanespiller Guhilerme rekker mest sansynlig ikke kampen, mens angriperne Kakuta og Marlos Moreno også nok mister kampen.
Florin Andone er Deportivo La Coruñas toppscorer i La Liga med åtte mål. Til sammenligning har Neymar åtte mål, Suárez 20 og Messi 23.
Det er alltid tøft å møte lag som kjemper i nedrykksstriden, så selv om historien er på Barcelonas side skal man ikke ta lett på oppgaven.
Hva? La Liga, runde 27.
Hvem? Deportivo La Coruña – FC Barcelona.
Hvor? Estadio de Riazor.
Når? Kl: 16:15, søndag 12 mars.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay