Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Celta Vigo.
Nå som alle har fått med seg at Luis Enrique trekker seg som manager for FC Barcelona ved slutten av sesongen, var det naturligvis mange nysgjerrige journalister på dagens pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Celta Vigo. Barcelona-treneren understreker uansett at det viktigste nå, som alltid, er laget og å vinne troféer – og at han er fokusert på å vinne.

— Vi er alle sammen fokusert på å vinne titler. Det er vanskelig å vinne alle kampene, men det er fortsatt mange kamper igjen av sesongen. Når en situasjon blir utfordrende er det opp til oss å snu det så fort som mulig. Vi holder på med det nå og det er viktig at vi finner selvtilliten vår igjen.

Luis Enrique henviser her til returkampen mot PSG neste uke, samt at La Liga plutselig har blitt mer jevn etter at Real Madrid har snublet litt i det siste. Manageren benyttet også muligheten til å snakke om Celta, og hvor vanskelige de kan være å møte:

— Det kommer til å bli vanskelig å møte et lag som spiller med et såpass høyt trykk og som markerer en-mot-en såpass effektivt. De er en av de vanskeligste lagene å møte.

Celta Vigo, som Luis Enrique var manager for før han tok over FC Barcelona, har vist seg å være en vrien motstander ved flere anledninger de siste årene.
Med en midtukekamp mot PSG om bare noen dager, var det naturlig at temaet ble tatt opp i dag. På selveste Valentine’s Day fikk Barcelona hjertet sitt knust i Paris mot et lynskarpt PSG. Noen har fortsatt troen, men det vil kreve et vanvittig comeback hvis Barcelona skal ha noe håp om å komme seg til en kvartfinale i Champions League i år:

— Vi håper vi kan bygge opp en god rytme og form før vi møter dem (PSG). Den kampen vil bli avgjørende på flere måter, men vi fokuserer hovedsakelig på Celta Vigo nå.