Det er en revansjesugen Barca-gjeng som lørdag tar i mot hardtarbeidende spillere fra Galicia.
I det motsatte oppgjøret tidligere denne sesongen vant Eduardo Berizzos disipler 4-3 mot et rustent katalansk storlag.
Luis Enriques oppsigelse har stjålet alle overskrifter de siste dagene. Nå skal riktignok fokuset rettes mot lørdagens kveldskamp mot Celta Vigo. Gjestene fra Vigo kommer fra en periode med noe ruskende form. I de siste kampene har det blitt 3-2 tap mot Atletico borte, 3-0 hjemme mot Osasuna, 1-1 mot Sporting Gijon borte og 2-2 hjemme mot Espanyol. I tillegg røk laget ut av den spanske cupen mot Alaves.
Beauvue, Ruben Blanco og Daniel Wass er ute for gjestene. Ellers skal troppen være fulltallig.

Barca i god form

Barcelona har vunnet alle sine fem siste seriekamper. Det har resultert i 19-3 mot Bilbao, Alaves, Leganes, Atletico Madrid og Sporting Gijon. Katalanerne gikk derimot på en grusom smell mot PSG, og dro hjem fra den franske kjærlighetsbyen med 0-4 i sekken.
Aleix Vidal og Jeremy Mathieu er definitivt ute av lørdagens kamp. Arda Turan er tilbake i trening. André Gomes var syk med magesjau, og gikk derfor glipp av fredagens treningsøkt. Ellers skal troppen være i relativt god form. Gerard Piqué og Andrés Iniesta ble hvilt i storseieren tidligere i uken, mens Luis Suárez og Leo Messi fikk henholdsvis en omgang og en times spill. Rotasjonen skal Luis Enrique ha skryt for, noe Barca-fansen ikke legger merke til siden det går bra. På fredagens trening deltok Carbonell, Marlon, Kaptoum og Paik fra Barca B.

Se opp for

Celta: Iago Aspas er i form, og er Celtas toppscorer denne sesongen med 14 seriemål. Seks av disse målene har kommet på bortebane. 30-åringen scoret i det motsatte oppgjøret, og er nok svært interessert i å gjøre det samme igjen. I tillegg til 14 seriemål har angriperen hjulpet sitt lag med tre målgivende pasninger.
Barcelona: MSN. Alle tegnet seg på scoringslisten i midtuken. Suárez og Messi fikk godt med hvile, mens Neymar spilte 90 minutter. Brasilianeren har riktignok vært i storform i hele vinter, selv om det er antall scorede mål som blir lagt merke til.
Det er meldt oppholdsvær og gode spilleforhold til avspark, noe som kanskje er en fordel for Barcelonas tekniske og dribleglade angripere.
Før fredagens trening dukket kontrollører fra UEFA opp, og foretok dopingtester av følgende spillere: Piqué, Rakitic, Busquets, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr., Mascherano, Jordi Alba og Sergi Roberto.
Se Neymars lekkerbisken på Piqué fra torsdagens trening under
https://www.youtube.com/watch?v=Exg7A84UotE
Hva? La Liga.
Hvem? FC Barcelona – Celta de Vigo
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Lørdag 20.45
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay