(Atlético Madrid 1 – 2 FC Barcelona) Tilbake i førersetet i La Liga.
Det ble nok en «game of two halves» for FC Barcelona i kveld. Atlético Madrid hadde så å si full kontroll på alt som skjedde i store deler av den første omgangen, før Barcelona våknet litt. I den andre omgangen scoret Barcelona det første målet før Godin svarte så å si umiddelbart med et mål som lignet 97% på det som kapret La Liga i 2014.
Det så ut som det bare skulle bli et simpelt uavgjortresultat, men Lionel Messi viste vei og dyttet inn et vinnermål med bare ti minutter igjen av kampen, og Barcelona leder for øyeblikket La Liga.
Som vanlig er det enkeltspillere som skiller seg ut i en Barcelona-kamp og en omgang er alltid bedre gjennomført en en annen. Kommenter nedenfor hvem du mener var banens beste og om du er enig i vurderingene:

Spillervurderinger

Ter Stegen: 8 God foran mål i kveld. Står sterkt mot Griezmann og Gabi ved flere anledninger. Blir slått med bare millimetere på målet til Godin. Hvis han vil så drar han FC Barcelona til en La Liga-tittel sammen med Messi og Umtiti.
Sergi Roberto: 6 Gjør en relativt god kamp. Spiller mye høyere enn han pleier og det var kanskje en litt merkelig posisjon.
Piqué: 7 Spilt veldig godt i kveld. Har en potensiell kampvinnende klarering helt på tampen av kampen som hindrer en Fernando Torres-scoring. Ellers god i de fleste dueller, bortsett fra scoringen til Godin.
Umtiti: 8BB Mye å gjøre i starten av kampen. Gode blokkeringer. Gjør svært få feil i løpet av kampen og løser duellene på en rolig og kontrollert måte. Svært godt involvert i målet til Messi som gir bonuspoeng.
Mathieu: 4 Gjør seg ikke bemerket med noen spesielt gode involveringer, heller ingen heseblesende feil. Byttes ut med skade.
Rafinha: 6 Bipolar prestasjon av den unge brassen. Banens dårligste i førsteomgangen, men gjør en markant forbedring etter pause. Er sist på ballen når det trengs. Spilt litt overalt i kveld, vunnet tilbake ballen ved flere anledninger i tillegg til scoringen som førte Barcelona i ledelsen.
Busquets: 3 Aggressiv kamp av ankeret. Involvert i mange dueller på midtbanen, men taper ganske mange. Midtbanen svikter generelt og det er ikke akkuratt et nytt problem for Barça denne sesongen.
Iniesta 5: Svak kamp av Andrés. Har noen gode pasninger, men har ikke lyst opp kampen slik tidenes midtbanespiller klarer. Som på vurderingen til Sergio Busquets er det igjen midtbanen som svikter og Iniesta burde gjøre sitt for å heve nivået.
Messi: 6 En usedvanlig rolig kveld for Messi. Legger inn noen brukbare frispark, men ingen klarer å utnytte mulighetene. Stepper selv inn på slutten av kampen for å sette inn det avgjørende vinnermålet.
Suárez: 4 Vært mye feilplassert i denne kampen. Kunne scoret tidlig i kampen, men bommer kolossalt.
Neymar: 5 Veldig aktiv fremover med dribleraid, klarer ikke koble sammen med resten av spillerne. Gjør sitt beste for å vinne, mangler bare den dødelige effektiviteten vi vet han kan bringe foran målet
Innbyttere:
Raktic: 4 Kommer inn på banen, men vanskelig å si hva han skal gjøre. Rakitic har ikke spilt en god kamp å lenge, og gjør seg heller ikke bemerket utenom det faktumet at han løper etter ballen mer enn motspillerne. Burde ha mer kontroll og bidra til stabilitet på slutten av kampen.
Digne: 5 Kommer inn midt i andreomgangen. Gjør seg lite bemerket, men løper greit og passer på at Atleti ikke flyr over hele Barcelona-forsvaret på tampen av kampen.
André Gomes: For liten spilletid.