Luis Enrique snakket med pressen i ettermiddag foran søndagens oppgjør med Atlético Madrid.
Barcelonas manager er spent foran morgendagens kamp og sier at dette er en viktig, men ikke avgjørende kamp. Den er viktig for begge lag, men han sier at det ikke kommer til å være slik som Copa del Rey oppgjøret mellom de to spanske gigantene. Han understreker at Atlético ikke vil gjøre det lett for Barcelona på Vincente Calderon.
Barcelona-manageren ikke tror at nettopp dette oppgjøret vil være det mest avgjørende fordi det har vist seg at topplagene kan miste poeng mot de mest uventende motstanderne.

La liga varer lenge og det er mange kamper, og det er åpenbart vanskelig å vinne kamper, slik er det for alle deltagende lag. Vårt mål for denne kampen er å spille bra fotball og få med oss tre poeng videre.

Siden begynnelsen av 2017 er dette den første uken vi har hatt uten en kamp midt i uka. Så vi har hatt ett svært tøft kampskjema de siste ukene, og det har gått utover formen og resultatene.

Mascherano og Arda er på veg tilbake, men det er ikke med sikkerhet at de er aktuelle for kampen. Barcelona-treneren har vært i hardt vær i det siste og forteller hvordan stallen var, og fortsatt er, da han kom til Camp Nou.

Siden jeg ankom klubben har spillerne alltid vært en forent og sammensveiset gjeng. De er selvsagt gladere da de presterer best mulig på banen, og da de gode resultatene uteblir er de selvsagt mindre fornøyde. Men de er alltid nære og står sammen som et lag

En av kjøpene Enrique virker fornøyd med er Umtiti. Barcelona-manageren forteller at franskmannen har fortjent plassen sin i startelleveren og i laget basert på hvor godt han har prestert gjennom hele sesongen. Det tyske førstevalget mellom stengene, Ter Stegen, blir får også ros fra treneren.

Det er på tide å anerkjenne hvor godt han har gjort det. Jeg er glad over hvor godt keeperne våre presterer.