Utslagsrundene er endelig i gang og Barcelona møter PSG i Paris i morgen.
Laget dro fra Barcelona i dag tidlig og skal i løpet av dagen ha en trening på Parc de Princes, hvor kampen spilles i morgen.
De siste årene har det vært flere møter mellom de to gigantene, og Barca har kommet godt ut av kampene, med tre seire, to uavgjort og ett tap.
Troppen som reiste til Paris kan du se her.

PSG

De franske mestrene hvilte Thiago Silva under fredagens oppgjør mot Bordeaux og han skal være klar for kamp. En gammel kjenning for Barca, Thiago Motta er suspendert for PSG, dermed regner de fleste med at Adrien Rabiot vil starte på midten for franskmennene. Hva de velger å gjøre i angrep er også litt usikkert. At Cavani og di María starter er ganske sikkert, men om nyervervelsen Draxler starter, eller om det blir lynvingen Lucas gjenstår å se.
PSG har begynt å finne storformen igjen, og spesielt angrepet har sett sterke ut i det siste. De ligger på en 2. Plass i Ligue 1, tre poeng bak Monaco, mens Cavani har scoret 25 mål på 23 kamper i serien.

Barcelona

Når det gjelder Barca har spillere som Iniesta og Busquets kommet tilbake fra skader og kanskje det skal gjøre at midtbanen finner formen igjen. Etter en meget solid forestilling i helgen, hvor det ble seks mål på et lag som hadde sluppet inn 10 mål på hjemmebane før møte med Barca, kan vi håpe at de blå-røde har prikket inn formen til slutten av sesongen.
I Champions League har Messi scoret mer mål på egenhånd enn hva 21 av 32 lag har (10).
Barcelona har fått den avgjørende kampen hjemme på Camp Nou, og da er de vanskelige å slå. I morgen er det ikke nødvendigvis viktig å vinne, men å få med seg et godt utgangspunkt.
Hva? Champions League, åttendels-finale.
Hvem? Paris Saint-Germain – FC Barcelona
Hvor? Parc de Princes, Paris.
Når? Tirsdag, 14. Februar kl 20:45.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay