(1-1 Barcelona vinner sammenlagt etter en tragisk kamp av hjemmelaget)
Barcelona åpnet kampen ganske så forferdelig. Hjemmelaget klarte ikke å komme til noen brukbare sjanser før det var spilt rundt tjue minutter i kampen. Inntil da var det Atlético Madrid som dominerte både i dueller og sjanser skapt, pluss at bortelaget hadde all kontroll på midtbanen. Rundt halvtimen våknet Barcelona litt til og meldte seg på flere sjanser.
Kort etter at andreomgangen hadde begynt pådrar Sergi Roberto seg en utvisning som gjorde kampen unødvendig mye vanskeligere. Atlético tok utfordringen og Carrasco ble utvist bare noen minutter senere. Sergio Busquets og Andrés Iniesta gjorde også comeback i en kamp som Barcelona nesten forsøkte å tape med vilje.
Cillessen 7: Flere gode redninger gjennom kampen. Holder oppgjøret i live for Barcelona da det for kunne stått både 0-2 og 0-3 i kveld. En av de bedre for hjemmelaget i kveld.
Sergi Roberto 4: Blir utnyttet gang på gang gjennom kampen. Virker fortapt i møte med Atlético-spillerne. Pådrar seg noen dumme gule kort og blir utvist tidlig i andreomgangen til tross for at Aleix Vidal var klar til å komme på.
Piqué 6: Et tårn i forsvaret. Vinner så å si alle duellene han er involvert i og nøytraliserer de fleste angrep som kommer hans vei. Blir likevel satt i skyggen av Umtiti i kveld.
Umtiti 8BB: Meget god kamp av franskmannen. Rydder opp i de fleste dueller og virker trygg der bak sammen med Piqué. Blir utspilt av en spiller langt under hans nivå på reduseringen, men leverer en ganske god forestilling og spiller seg til en banens, i hvert fall Barcelonas, beste i kveld. Når Atlético hamret som hardest, sto Umtiti solid som en vegg.
Alba 5: Gjør seg lite bemerket på venstrevingen i kveld. Klarer ikke å komme på gode overlappingsmuligheter med angriperne oppe på topp, men gjør en ok innsats i forsvar. Blir ikke satt så mye på prøve siden hans kollega på høyresiden, Sergi Roberto, blir mobbet av Atlético Madrid i kveld.
Rakitic 4: Lite kontroll på midtbanen og bidrar til at Atlético får løpe rundt som de vil. Taper flere dueller og er generelt utrygg. Blir byttet ut i andreomgangen.
Denis Suarez 4: Gjør noen småfeil som hindrer kontringene å sitte helt. Klarer ikke å henge med i overgangene og dermed sakkes hele Barcelona-spillet ned. Blir byttet ut i andreomgangen.
André Gomes 5: Føler seg ikke komfortabel på midtbanen. Blir løpt igjennom og har ingen kontroll. Gjør dog en god jobb på det første målet til Luis Suárez. Spiller gjennom Messi som gjør mesteparten av resten.
Messi 6: Kommer ikke til ballen i store deler av førsteomgangen. Gjør lite og virker litt tilbakeholden. Brenner riktig nok av seg tre Atlético-spillere og setter opp Luis Suárez på et mål bare minutter før pause. Har et godt forsøk med et kanonfrispark sent i andreomgangen.
Suárez 6: Mottar mange lange baller fra midtbanen, men taper så å si samtlige dueller mot landsmann Godin. Klarer derfor ikke å gjøre mye gjennom kampen. Scorer kampens første mål på slutten av førsteomgangen, men blir utvist mot slutten.
Arda Turan 4: Vinner noen baller og er aktiv i kontringsforsøkene til Barcelona, men klarer ikke å etablere seg i kveld. Er godt dekket opp av Atlético-spillerne og kommer derfor ikke til farlige sjanser som kan resultere i mål.

Mascherano 5: Kommer innpå med en halvtime igjen og blir plassert på høyreback. Klarerer mange av ballene som kommer hans vei, men gjør seg ellers ikke bemerket i kampen.
Sergio Busquets 5: Kommer innpå med 20 minutter igjen og går tilbake til sin rolle som anker. Bidrar til litt økt kontroll på midtbanen, men ellers ganske anonym i sluttminuttene. Kommer ikke helt inn i rytmen ettersom Atlético fortsetter sin gode flyt ut kampen.
Iniesta 6: Kommer på sendt i andreomgangen og det virker med en gang som om han ikke har mistet et eneste minutt. Varter opp med fine detaljer og vinner tilbake ballen ved flere anledninger. Sammen med Busquets danner Iniesta en god midtbane igjen. Til tross for et godt innhopp tar ikke kapteinen helt over kampen slik vi vet han kan gjøre. Noe Barcelona virkelig kunne trengt i sluttminuttene.