(Real Betis 1 – 1 FC Barcelona) kampen kviknet til i det 70. minutt, det var ikke nok for Barcelona.
En dårlig kamp for FC Barcelona. Blir overkjørt i store deler av kampen og kommer ikke til halvparten av målsjansene som Real Betis gjør. Hjemmelaget har overtaket i de første 70 minutter før Barça begynner å våkne.
Real Betis scoret, og Barcelona våknet opp. Det hjalp ikke stort at bortelaget ble nektet minst én straffe og ett soleklart mål, men Luis Suárez klarer likevel å berge en utligning med bare 1 minutt igjen av ordinær tid.
Ter Stegen 7 BB: Får et par tre skudd mot seg og er våken når det trengs. Tyskeren holder buret rent i stort sett hele kampen, men det blir for mye etter 71. minutter da Alegria satte inn ledelsen for hjemmelaget. Kunne vært en mye større ledelse flere ganger.
Vidal 4: : Spiller en grei kamp i dag. Fortsetter den fine formen han begynte med i år og kommer på mange gode løp inn i boksen, men produserer ikke noe sluttprodukt.
Mathieu 2: : Virker helt tommelomsk i forsvaret som han pleier. Takket være ter Stegen holder stillingen seg såpass lav gjennom hele kampen.
Piqué 4: : Heller ikke helt uskyldig i kveld. Bidrar til at mange Real Betis-spillere får komme på gode og farlige kontringsmuligheter mot mål.
Digne 3: : En blemme av en kamp for venstrebacken. Blir byttet ut for Jordi Alba som gjør en mye bedre jobb i kveld. Real Betis vet at de kan utnytte høyresiden pga. Digne som spiller der og de kommer gang etter gang på målsjanse.
Arda 3: : Sliter mye på midtbanen i dag. Spiller ikke i sin naturlige posisjon og blir kledd av flere ganger av Real Betis-spillerne.
Rakitic 2: : Igjen en svak kamp av Rakitic. Våkner litt opp i sluttminuttene som resten av laget, men produserer ikke noe farlig. Mister altfor mange baller i tillegg.
Denis Suárez 3: : Som resten av midtbanen i dag, en kamp å glemme for Denis Suárez. Får ikke til mye og blir totalt overkjørt av Real Betis. Blir byttet ut.
Neymar 3: : Får ikke til mye i kveld. Skulle hatt en straffe, men det er ingen unnskyldning for så å si null sjanser skapt på 90 minutter.
Messi 5: : Blir nøytralisert i store deler av kampen. Har ingen til å spille med og blir isolert oppe på topp. Klarer i sluttminuttene å tre gjennom noen brukbare baller som Suárez og Neymar ikke klarer å utnytte. Suárez treffer spikeren på nåla mot slutten og berger poengene for Barcelona.
Luis Suárez 4: : Bidrar ikke til mye i kveld. Får aldri servert ballen, men skulle hatt et mål ettersom Barcelona ble fratatt et mål som skulle stått. Blir til slutt helten som utligner for Barcelona med bare ett minutt igjen.
Innbyttere
Gomes 3: : Blir byttet inn i andreomgangen, men bemerker seg ikke på noe sedvanlig vis. Smeller av et langskudd på slutten, men det går rett i hodet på en motspiller.
Alba 3: : Blir hentet inn for å få litt mer pang i angrepet siden Digne ikke får til noe. Løper litt mer fremover og virker i bedre form i de fleste situasjoner. Ender til slutt opp med å ikke produsere noe spesielt i kveld.
Roberto 4: : Kommer inn på midtbanen og gjør en litt bedre jobb enn de som allerede var der for FC Barcelona. Bidrar til lit mer kontroll og taper ikke like mange baller til kontringene.