Etter å ha sikret avansement til semifinalen i cupen på tirsdagen drar Barcelona til Sevilla. Nærmere bestemt Benito Villamarin og Real Betis.
Barcelona drar til Sevilla med god selvtillit i bagasjen. Etter den dårlige formen rundt juletider, så står Barcelona med fem strake seiere i alle turneringer. Nå ønsker de å passere lag på tabellen også. Med Sevilla som skal til Espanyol kan MSN & co fort klatre et steg nærmere Los Blancos.
Barcelona har vunnet de syv siste kampene mot Real Betis. Den siste var åpningskampen for årets sesong hvor det endte hele 6–2 til Barcelona. Da scoret Luis Suarez hat-trick.
Sist tap for Barcelona på Benito Villamarin var i 2011. Det var da i cupen. Men med 5–0 i lommen fra kampen før spilte det tapet ingen rolle.
Real Betis
Laget fra Sevilla har hentet inn Ruben Pardo fra Real Sociedad på lån, samtidig som de har fått inn Alin Tosca i fra Steaua Bucuresti. Så har Mandi kommet hjem fra et mislykket mesterskap med Algerie. Men de mangler også viktige spillere som Sanabria og Joaquin.
Real Betis ligger plassert midt på tabellen og spiller kamper deretter. Men siste laget som dro hjem i fra Benito Villamarin med tre poeng var Espanyol. Det var helt tilbake til oktober. Kanskje må det et lag til i fra Catalonia for å ta tre poeng fra hjemmesterke Real Betis.
Hva? La liga
Hvem? Real Betis – FC Barcelona
Hvor? Benito Villamarin, Sevilla
Når? Søndag, 29.01.17. Kl: 12:00
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay