Med en 1-0 ledelse fra det første oppgjøret kan Barca skaffe seg semifinalebilletten i morgen, hjemme på Camp Nou.
Det er ikke hverdagskost at det blir tatt med gode resultater fra Anoeta og San Sebastián, men det var tilfelle forrige uke da Neymar satte inn en straffe som gjorde at Barcelona leder kvartfinalen med 1-0 foran oppgjøret på Camp Nou.
La Real har vært solide i år og ligger kun seks poeng bak Barca i La Liga. Dette blir tredje gang denne sesongen lagene møtes, og det scores ikke mye mål i disse kampene. Det første oppgjøret endte 1-1 på Anoeta i serien, da Real Sociedad fortjente å vinne men Messi reddet uavgjort for Barca. Sist uke var det Barcelona som var best og stakk av med seieren, som nevnt 1-0.
På Camp Nou er historien en helt annen og Real Sociedad er ikke så tøffe som de er på sin egen hjemmebane.
Sergio Busquets måtte av banen i helgen med en ankelskade, så det blir spennende å se hvordan Enrique velger å sette opp midtbanen til kampen.
Real Sociedad har strammet opp forsvaret sitt i det siste og holdt også nullen i helgens La Liga-kamp mot Celta Vigo, og vant 1-0. Man kan ikke avskrive baskerne og Iñigo Martínez sa til pressen i går at de har full tro på avansement.

– Vi har troen. Vi har lagt merke til i de siste møtene at Barcelona gir oss mer og mer respekt etter de tøffe kampene vi har gitt dem de siste årene. Vi må komme oss til muligheten å utligne til 1-1, og hvis det skjer kan hva som helst skje, sa Martínez.

Hva? Copa del Rey, kvartfinale
Hvem? FC Barcelona – Real Sociedad
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Torsdag, 26.01.17. Kl: 21:15
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay