På torsdag er det duket for et Copa del Rey-besøk til Anoeta og Real Sociedad. Luis Enrique er klar i sin tale og ønsker ikke en reprise av sist gang lagene møttes, der det endte 1-1.

– Jeg ønsker at kampen ender annerledes ift. hvordan den endte i La Liga, hvor de var det beste laget.

Før han tilføyer:

– Mot Real Sociedad hadde vi et kampbilde hvor de var det førende laget. Vi er innstilt på å endre det til morgendagens kamp.

– Vi går alltid inn i kamper med et mål om å vinne, være bedre enn vår motstander og skape flere sjanser i løpet av 90 spilte minutter, uavhengig om det er en returkamp eller ikke.

Real Sociedad er per dags dato på 5.plass i ligaen. Under ledelse av tidligere Barça-spiller Eusebio Sacristán har de overrasket mange med sin attraktive spillestil deriblant Luis Enrique selv.

– De kan bli veldig farlige om vi lar de spille. De kommer seg inn i boks, de har gode avsluttere og kontrer bra. Eusebio gjør en god jobb og det er ingen tvil om at de kommer til å gjøre dette vanskelig for oss.

Barça-sjefen fortalte videre om kampen man kjenner som ‹‹txuri-urdin››:

– Det kommer til å bli en vanskelig oppgave. Det å vinne vil være et steg fremover mot returkampen, men ingenting blir avgjort. Det kommer til å bli en jevn kamp.

Enrique tok tidligere i dag ut troppen som skal reise til Anoeta. På spørsmål om spillerne Ter Stegen, Aleix Vidal og Mathieu som ikke ble tatt ut, svarer han:

– En treners jobb er å ta de rette valgene og da må noen spillere bli igjen hjemme. Jeg har bare mulighet til å ta med meg 18 spillere, sier treneren avslutningsvis.