I morgen skal Barcelona spille hjemmekamp mot Las Palmas i et håp om å ta noen viktige poeng i kampen om La Liga.
Barcelona ligger for øyeblikket på en tredjeplass i La Liga bak Sevilla og Real Madrid. Fem poeng skiller første- og tredjeplass. Det blir viktig at Barcelona vinner så og si alle sine resterende kamper hvis det skal være noe håp om å kapre troféet foran Real Madrid. En hjemmekamp mot Las Palmas kan være akkurat det som trengs.
Bortelaget ligger for øyeblikket på en åttendeplass i La Liga. Laget fra ferieparadiset endte opp på en 11. plass den forrige sesongen. Laget har tatt tre seire på de siste fem kampene, to av de i Copa del Rey. De vant den siste kampen mot Atlético Madrid, men sistnevnte ble for sterke sammenlagt og ble laget som tok seg videre. Kevin-Prince Boateng og Jonathan Viera er lagets toppscorere med fem og fire mål henholdsvis og er spillerne Barcelona-forsvaret må holde styr på.

MSN nesten i toppform

I den siste kampen mot Athletic i Copa del Rey hvor FC Barcelona tok seg videre, var hele trioen på topp involvert. Det lover godt nå som sesongen spisser seg til. Det forventes at Neymar fortsetter med de gode tilskuddene i kampen, ettersom det var lenge siden han hadde scoret sist. Laget trenger en Neymar i form sammen med Luis Suárez og Lionel Messi.
På midtbanen er det litt vanskeligere. Luis Enrique har ikke klart å finne den stabiliteten han trenger, og det blir spennende å se hvem som ender opp å starte. Det ryktes i tillegg til at Ivan Rakitic ikke er helt fornøyd med situasjonen.
Hva? La Liga
Hvem? FC Barcelona – UD Las Palmas
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Lørdag, 14.01, kl: 16:15
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay