Ifølge den katalanske avisen Sport, skal høyrebackens agent ha vært i samtaler med Barça i flere uker, og partene har nå kommet til enighet.
Om ryktene stemmer, blir Cancelo en av de første signeringene som spikres neste sommer. Klubben har ikke bare tatt beslutningen om å signere portugiseren, men har også forhandlet direkte med spilleren om betingelsene. Selv om avtalen skal være i havn, vil det ikke bli gjort offentlig før på slutten av sesongen. Avtalen gjelder for de neste fem årene, og Barças representanter mener at høyrebacken vil være verdt pengene på grunn av hans potensial.
Barça valgte å sette inn støtet nå for å være sikker på å skremme unna interessen fra andre europeiske storklubber. Den katalanske klubben møtte Cancelos agent for å analysere situasjonen og finne en løsning. Mendes skal angivelig ha ønsket at overgangen skjer i januar, men klubben gjorde det klart at de ikke kunne investere nå og måtte vente til sommeren.
Cancelo har bedt Valencia om å ikke selge ham i januar, siden han ikke ønsker å flyttes over til en annen klubb nå. Chelsea og Bayern München var også interesserte, men han har tatt avgjørelsen om å signere for Barça. Nå ønsker han å hjelpe Valencia gjennom en tøff sesong. Los Che ligger for øyeblikket på 17. plass i La Liga. Valencia krever 30 millioner euro for Cancelo, men Barça føler at han vil være verdt summen på lang sikt.

En sammenligning av høyrebacker fra Squawka

hoyrebacker-sammenligning-squawka
Er dette en god signering, og tror du Vidal har noen fremtid i klubben etter sommeren?