I morgen skal Barcelona spille den siste gruppekampen i Champions League for i år. Borussia Mönchengladbach kommer på besøk.
Etter en skuffende kamp mot Real Madrid er det tid for årets siste Champions Leauge-kamp. Det er en kamp som betyr relativt lite – Barcelona har allerede sikret seg gruppeseier og går videre til utslagsrunden med et godt utgangspunkt. Manchester City og Pep Guardiola blir laget som slår følge, mens Borussia og Celtic ikke klarte å komme videre.
Barcelona vant det forrige oppgjøret 1-2 i Tyskland etter mål av Arda Turan og Gerard Piqué. Barcelona har slitt med skader i den siste tiden og spilte sist en helt ok-ish kamp mot Real Madrid. Det positive var at flere av spillerne spilte på et høyere nivå enn den siste måneden, og at Andrés Iniesta var tilbake. Å få en seier i denne kampen kan hjelpe litt på lagmoralen samtidig som Luis Enrique kan eksperimentere litt med lagoppstillinger og rotere litt på spillerne.

Ingen seire

På de siste seks kampene har ikke det tyske laget vunnet en eneste kamp. Med tre tap og tre uavgjorte resultater skal det mye til for at de får noe som helst ut av denne kampen. Thorgan Hazard, Raffael og Lars Stindl har tre mål hver og er lagets toppscorere.
Hva? Champions League
Hvem? FC Barcelona – Borussia Mönchengladbach
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Tirsdag 6. desember 2016 kl. 20:45
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay