Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Borussia Mönchengladbach
Siden Barcelona allerede har sikret seg gruppeseier i Champions League, er morgendagens kamp mest for moro skyld, ifølge Luis Enrique.

— Denne kampen er mest for å ha det gøy med fansen. Vi kan bruke noen andre spillere og hvile de som trenger det. En seier er flott for lagmoral, så derfor ønsker vi å vinne. Det betyr likevel ikke at vi kommer til å ofre alt denne kampen.

Siden Joan Gamper-kampen i før-sesongen, har Barcelona spilt et endeløst maraton med viktige kamper. Morgendagens Champions League-kamp vil være den første på flere måneder som ikke har noe spesielt å si.
Neymar har dratt på seg et par gule kort for mye og vil ikke være tilgjengelig mot Borussia eller mot Osasuna. Dette hadde Luis Enrique å si om det:

– Det er bra for oss fordi det gir meg en mulighet til å bruke de minuttene på andre spiller, pluss Neymar får hvilt seg litt.

Luis Enrique var også glad for at Iniesta er tilbake, samt hadde han litt å si om resten av spillerne:

— Han (Iniesta) spilte veldig bra på lørdag. Det er alltid godt å ha kapteinen din tilbake.
— Vi har fortsatt det samme målet om å være konkurransedyktige i samtlige turneringer og jeg tror det ikke finnes et eneste lag i verden med spillere mer motivert for det enn i Barcelona. Disse spillerne viser de i hver eneste kamp.