Luis Enrique gikk ut før den første Copa del Rey kampen og la ikke skjul på hva som er målet med turneringen.

– Målet er å vinne cupen igjen, som vi har gjort de siste to sesongene.

Selv om målet allerede er finale og seier ønsker ikke Enrique å ta noe på forskudd.

– Vi starter på en turnering hvor vi har flotte minner. For å vinne igjen er vi i første rekke nødt til å slå Hércules og selv om det åpenbart er en nivåforskjell på lagene har vi sett flere ganger at lag fra lavere divisjoner kan overraske lagene fra den øverste divisjonen.

I slike kamper er det vanlig å la flere unggutter få prøve seg, samt de seniorspillerne som sliter litt med spilletid til vanlig.

– Jeg vil bruke alle spillerne jeg har disponible gjennom en sesong. Selv om noen ikke har fått spille så mye trenger de ikke å bevise noe. De må gå utpå å kose seg på banen når de spiller. Det å bruke alle spillerne er nøkkelen for suksess over en lang sesong.

Etter en meget svak forestilling i helgen tok det ikke lang tid før det kom spørsmål om formen til laget har blitt dårligere i det siste.

– Laget har det bra. Slike kamper skjer i løpet av en sesong, men vi vet at vi har en del jobb å gjøre. Det er tydelig at vi må bli bedre og flinkere til å være stabile, men jeg ser ingen grunn til å være redde for at noe er galt. Vi er fortsatt blant favorittene til å vinne titler, men vi er klare over at vi må bli bedre fremover.

Til slutt snakket Enrique om Andrés Iniesta og hans vei tilbake fra sin skade.

– Han vil ikke spille i morgen, fordi han er suspendert. Hadde det ikke vært for det hadde han fått noen minutter. Han er helt frisk og vi venter bare på at doktorene skal gi ham klarsignalet.

Enrique kunne også bekrefte at Samuel Umtiti er klar og tilbake etter skade.