Barcelona er tilbake på Celtic Park når de møter Celtic til dyst i morgen kveld kl. 20.45.
Celtic har ikke vunnet på syv Champions League-kamper, og har ikke holdt nullen på 17 kamper. Barcelona er derimot på motsatt side av skalaen og er mestscorende i Champions League så langt med hele 14 mål.
Dommeren for den spennende kampen er italienske Daniele Orsato. Og selv om han er masse med erfaring fra Champions League har han aldri dømt Barcelona eller Celtic.
Tilbakeblikk
Tilbake til november 2012 møttes Barcelona og Celtic til dys, til det som skulle bli en minneverdig kamp. Til tross for at Celtic kunne hadde ballen 15 % av tiden, så vant de 2-1 på Celtic Park. Det var også deres første seier på hele ni forsøk mot Barcelona.
Slår dobbelt så hardt tilbake
Sist når Barcelona møtte Celtic endte kampen 7-0, til tross for at 3 dager før tapte Barcelona 2-1 hjemme mot Alaves. Nå ønsker de å slå hard tilbake etter en svak forestilling mot Malaga som endte 0-0 denne runden. En ekstra advarsel burde være at både Lionel Messi og Luis Suarez er tilbake når Barcelona jakter tre poeng. For å ikke glemme Neymar. Her kan MSN skape stor entusiasme på skotsk jord.
Hva? Champions League, kamp 5
Hvem? Celtic – FC Barcelona
Hvor? Celtic Park, Glasgow
Når? Onsdag 23. november kl. 20.45
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay