Det har blitt spekulert i hvordan laget stiller mot Málaga, og på pressekonferansen i dag kunne Enrique si at Paco Alcácer starter på topp.

– Paco starter i morgen. Det er en fin mulighet for ham, men hovedfokuset hans er å hjelpe laget å vinne, ikke nødvendigvis å score, sa Enrique.

Med et rent Madrid-møte denne runden vil et, eller begge, av hovedstadslagene tape poeng. Enrique vil ikke tenke for mye på muligheten til å lede ligaen etter runden av den grunn.

– Vi ser mot kampen på San Sebastian, og vi ser alle poengene vi har tapt der i det siste. Vi er nødt til å være oppmerksomme på hvor vanskelig det er i hver eneste kamp. I morgen skal vi fokusere på å være aggressive fra starten av, spille godt og jobbe i forsvar og angrep. Av angriperne vil jeg spørre om at de skaper plass, spiller godt med hverandre. Uten ball må de presse forsvaret og prøve å få spredd midtstopperne deres. Gjør de dette i tillegg til å score mål er det perfekt.

Etter en landslagspause er det mange av spillerne som kommer tilbake med småskader og slitne kropper. Sergio Busquets spilte blant annet en treningskamp for Spania.

– Spillerne fra Sør-Amerika er i et godt humør, som de alltid er. De er vant med de lange reisene. Alle som er med på treningene er klare for spill. Det at Busquets spilte i en vennskapskamp er selvsagt noe ikke jeg vil, men jeg forstår landslagstrenere som må beskytte sine interesser.

Til slutt kom det noen spørsmål om Ballon d’Or.

– Dette burde ikke være et spørsmål engang. For meg er Messi tidenes beste spiller. Forskjellen mellom Leo og resten er så stor at det bare er å le av hele debatten, sa Enrique til slutt.