[Sevilla 1 – 2 Barcelona] En intens og dramatisk kamp endte til slutt med seier til de blårøde. Her følger referatet fra kveldens kamp mot Sevilla.
Kampen åpnet seg med at begge lag hadde skudd på mål innen de første to minuttene. Dessverre for Barcelonas del var det bare ett lag som spilte på sjette gir i åpningsminuttene. Sergi Roberto blir gjenglemt og Vitolo rykker forbi høyrebacken før han plasserer kampens første scoring bak ter Stegen i det klokken runder femten minutter. Barcelona som alltid pleier å være mye på ballen, strevde med å slenge sammen fem pasninger før Sevilla tok tilbake og kom på løp.
Ved et under klarte Barcelona og holde stillingen til bare 1-0 rett før pause. Neymar, som hadde til da spilt en forferdelig omgang, klarte å komme i god posisjon foran Sevilla-forsvaret. Brasilianeren serverer en flott pasning til en Messi som kom på løp fra bakrom og sistnevnte satte ballen elegant i mål for å utligne stillingen. To minutter senere blåste dommeren av for pause.

Etter pausen

Bildene fra tunellen i pausen talte sin sak. Barcelona-spillerne virket ikke akkurat i det beste humøret da andreomgangen ble blåst i gang. Det skulle dog ikke bety noe som helst siden bortelaget spilte langt bedre i åpningsminuttene. Luis Suárez ble spilleren som førte Barcelona i ledelsen etter timen spilt. Messi spiller Suárez åpen på høyre kant og uruguayaneren gjorde ingen feil mot Rico. Dette to minutter etter at Messi kunne scoret en av sesongens beste mål da han fintet vekk tre spillere inne i boksen før han avsluttet rett over buret.
Sevilla svarer umiddelbart med å krige seg til avslutningsmuligheter inne i boksen til Barcelona. Bortelaget klarer heldigvis å rydde opp, men ikke før Sevilla fyrte av et par skudd som så skumle ut. Litt under en halvtime igjen av kampen og tempoet var fortsatt på det høyeste nivå. Barcelona fortsatte omgangen med et mye bedre spill. Midtbanen så endelig ut til å henge sammen og MSN jobbet hardt i det defensive i tillegg til å komme til flere gode muligheter i angrep.
Stemningen hisset seg opp litt etter hvert som omgangen gikk sin gang. Sevilla-spillerne virket frustrerte og trette når Barcelona fikk spille på sin måte. Hjemmelaget hadde jobbet hardt i gjennom hele kampen, men så nå utslitte ut. Det ble lagt til tre minutter på slutten, men det endte med en sterk borteseier til Barcelona som først så ut til å tape fullstendig.