Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Sevilla. Her er noen utdrag:
Manageren la spesielt vekt på Sevillas utmerkede start på sesongen og den høye kvaliteten av fotball de spiller under ny trener Jorge Sampaoli.

— Det blir en vanskelig kamp siden Sevilla er i en meget sterk posisjon. For å vinne må vi ha overtaket i absolutt alle faser av spiller.
— Sevilla har hatt en spektakulær start på sesongen og de spiller god fotball. De er som kjent veldig vanskelige å slå hjemme. De er i en god posisjon i ligaen fordi de fortjener det.
— Laget utvikler seg med den nye treneren og han vil trenge tid til å gjøre laget 100% sitt eget.

Luis Enrique kommer også med hyllest til Sergio Busquets, som har kommet under kritikk den siste tiden for sine dårlige prestasjoner.

— Jeg vil bare uttrykke min støtte og gratulasjoner til Sergio for hans holdning og oppførsel. Han er en nøkkelspiller og jeg er veldig fornøyd for å ha han. Spillerne mine er ikke maskiner, de kan ha sine topper og sine daler. Jeg synes ikke vi skal kritisere han unødvendig.

Luis Enrique snakket også om tidligere møter mellom de to lagene, samt hva målene for resten av sesongen er:

— Kampen vi vant i supercupen blir en referanse så klart, men de har forandret seg ganske mye siden den gangen.
— Vi har lyst til å gå inn i den avgjørende perioden av sesongen med det beste utgangspunktet for å vinne alle konkurransene vi er med i.