Det var klart for en visitt fra Guardiola og Manchester City. Det skulle til slutt bli enklere enn antatt.
Det tok ikke lang tid før Jordi Alba skulle bli skadet igjen. Venstrebacken måtte ut allerede etter åtte minutter, og inn kom Lucas Digne. Dessverre ikke den første omrokeringen i forsvarsrekka da Silva taklet Piqué bakfra og tok med seg ankelen til stopperen som til slutt måtte ut like før pause, og inn kom Mathieu.
Utenom skadene startet Barca best og fikk en scoring etter 16 minutter med Messi i en litt rar situasjon hvor Fernandinho skal klarere, men sklir og det blir en enkel jobb for Messi. Etter målet roer Barcelona ned og holder på ballen i laget. City kom seg utover i omgangen, men ter Stegen ryddet godt unna ved et par anledninger. Suárez kunne ha scoret rett før pause, men også vår eks-keeper var godt med på notene.

Andreomgang

Det fortsetter som i første. Mye frispark og City prøver seg, helt til Bravo er langt ute og legger ballen til rette for Suárez som skyter, og Bravo tar ballen med hendene utenfor 16-meteren og får direkte rødt kort.
Etter det handler det om Barcelona, og det tar ikke lang tid før Messi setter inn mål nummer to og tre. Med et skudd fra 16 meter plassert nede i nærmeste hjørne øker han til 2-0, og på en pasning fra Suárez setter han enkelt inn 3-0 ganske så alene foran mål.
Mathieu vil ikke være noe dårligere enn Bravo, og på få minutter plukker han opp to gule kort. Litt unødvendig, og det siste kvarteret var det ti mot ti på Camp Nou.
Så dabbet det litt av, før Messi igjen satt fart og dro av tre City-spillere og ble lagt i bakken inne i 16-meteren. Neymar skulle ta straffen, og med sitt uortodokse tilløp brant han straffen, men et par minutter senere tok brasilianeren med seg ballen i stort driv. Fikk den tilbake fra Messi og dribler litt inne i 16-meteren før han endelig satt den i målet bak Caballero.
Det ble en litt rar fotballkamp med mye frispark og det kunne fort vært flere kort. Til slutt vinner Barcelona 4-0 over Manchester City etter et hat-trick av Messi og et av Neymar. Veldig fornøyd med resultatet skal Barcelona være, men Piqué og Alba måtte ut med skade.
Mål: Messi (17, 61,69) og Neymar (89).
Gule kort: Mathieu x2, Sterling, Silva og Fernandinho.
Rødt kort: Mathieu og Bravo.
Ballinnehav: 54%-46%
Skudd: 12-11
Skudd på mål: 8-6