Luis Enrique ser på kampen som en stor motivasjon for spillerne.
Enrique forteller at både han og troppen er veldig motiverte til å vinne kampen imorgen. De vet at det er viktig for å holde seg på førsteplass i gruppe C. Om at den tidligere Barcelona-treneren, Pep, er tilbake, ser han på som en fin utfordring og en positiv ting for Manchester City. Enrique hadde bare fine ting å si om sin tidligere lagkamerat.

For meg er Guardiola en av de beste trenerne. Jeg liker å spille mot trenere som fokuserer på angrep. Vi kan se at han har hatt en stor effekt på Manchester City allerede. De vil nok ha ballen, men det vil vi også.

Selv om kampen på onsdag er en god test for å se hvordan laget ligger an, vet han at ingenting kommer til å bli avgjort på onsdag, uansett resultat.

I noen kamper er ikke det å holde på ballen like viktig, men i denne kampen blir det det. Men det betyr ikke at den som har ballen mest nødvendigvis kommer til å vinne kampen.

Vi har en god sjanse til å stikke fra de andre i gruppen når det kommer til poeng om vi vinner imorgen. Men vi må også møte City i Manchester