Til tross for en knusende 4-0-seier, spilte Barcelona på tredjegir i ettermiddag. Mål av Rafinha, Suárez og innbytter Messi sikret tre poeng. Her følger spillervurderingene.
Ter Stegen 5: Rolig dag på jobben for ter Stegen. Spiller bra ball med resten av forsvaret og tar det som kommer hans vei.
Mathieu 6: God og trygg med ballen i kveld i motsetning til forrige hjemmekamp mot Deportivo. Blir ikke utfordret så mye av Deportivos spillere. Skulle stått med scoring med syv minutter igjen, men blir ukorrekt blåst av for offside.
Piqué 6: Fremstår som solid og trygg i forsvar. Gjenvinner ballen og får den raskt til midtbanespillerne. Nøytraliserer det meste Deportivo kommer med. Er mer offensiv enn defensiv i kveld sammen med resten av laget.
Mascherano 5: Har også en relativt rolig dag på jobben sammen med resten av Barcelona-forsvaret. Spiller godt med resten av spillerne og vinner de fleste duellene han er i. Ingen store blemmer slik som i tidligere kamper denne sesongen.
Digne 4: Aktiv på venstreback-posisjonen. Mister ballen et par ganger, men ingen alvorlige feil siden Deportivo ikke får til noe uansett. Prøver å kombinere med Neymar, men trenger litt mer trening.
Busquets 6: Spiller greit på midtbanen og bidrar til god kontroll. Har en litt bedre kamp enn sin forrige og gjør ingen store feil i overgangene. Blir byttet ut for Messi ved drøyt en time spilt.
Rafinha 9 BB: Ser frisk ut I bevegelsene. Noen gode pasninger. Er mye involvert og scorer kampens to første mål. Banens beste og er spilleren som åpner showet i kveld.
Rakitic 5: Har noen skudd på mål som ikke plager keeperen så altfor mye. Mister også ballen et par ganger og gjør seg ikke spesielt bemerket i angrep.
Neymar 7: Kvikk og leken i angrep. Millimeter unna en scoring ved flere anledninger. Kombinerer med flere av spillerne og legger til rette for mål. Kommer ikke på scoringslisten selv i kveld.
Suárez 6: Mye involvert i angrep og får målet sitt rett før pause. Burde satt sitt første mye tidligere i kampen, men er alltid på farten og legger til rette for Rafinha. Byttes ut i pausen.
Turan 5: Som med Neymar; mye aktiv fremover og legger flere innlegg, men klarer ikke helt å plassere ballen riktig. Bommer på mål og leverer ikke helt etter hva han har vist tidligere i sesongen.

Innbyttere

Alcácer 3: Ikke så veldig delaktig i angrepet etter at han kom på. Bommer på mål. Treffer keeper. Veldig uheldig foran mål, men er mer eller mindre riktig plassert. Mangler bare avslutningen som riktig nok er en stor del av det å være spiss.
Messi 8: Er 1150% klar for kamp og det er ikke ut som han har vært borte i det hele tatt. Scorer etter bare to minutter og slenger fra seg noen gode pasninger. Lagkameratene klarer ikke kapitulere.
Denis Suárez 6: Kommer på midt i andre omgang og tar over på midtbanen. Opprettholder kontrollen og lar ikke Deportivo komme til overganger. Ingen alvorlige feil, ei heller noen bemerkelsesverdige bidrag i angrep.

Er du enig eller uenig i vurderingene? Diskuter gjerne i kommentarfeltet under.