(FC Barcelona 4 – 0 Deportivo la Coruña) Her følger referatet til kveldens hjemmekamp.
Etter landslagspausen var det en vrien hjemmekamp som ventet. Deportivo vet å gjøre livet surt for Barcelona og hjemmelaget ønsket å vise hva de kunne etter å ha gått på et ydmykende tap sist kamp-uke mot Celta Vigo. Det endte med 4-0 og en flott kamp av FC Barcelona.
Messi startet på benken i en kamp som begynte bra for FC Barcelona. Neymar og Luis Suárez kombinerte godt innen de første ti minuttene, men det ble ingen uttelling. Deportivo hadde mye av ballen og hjemmelaget måtte løpe litt mer enn de pleier. Etter tjue minutter spilt kombinerte Suárez og Rafinha flott og brasilianeren førte ballen bak målet etter en defleksjon av keeperen.
Et drøyt kvarter senere var det Rafinha igjen som var sist på ballen da Lux ble slått av igjen. Neymar slo en vakker dødball inn i feltet og Piqué var først på ballen. Keeper parerte, men Rafinha hoppet på returen og doblet ledelsen. Rett før pause økte Barcelona ledelsen nok en gang. Suárez mottok en vidunderlig pasning fra Neymar, tok en lynrask vending og banket ballen bak mål. Bekmørkt for Lux og Deportivo da dommeren blåste for pause.

Etter pausen

Ti minutter etter at andreomgangen var underveis ble Messi byttet inn og argentineren brukte ikke mer enn to minutter på å sette sitt første mål. Neymar spilte en frekk «no-look»-pasning og Messi satte ballen bak Lux på sylskarp vinkel. Det gikk fra asken til ilden for bortelaget da Laure pådro seg et rødt kort etter litt over timen spilt og Deportivo måtte fullføre kampen med ti mann og med fire baklengsmål.
Etter 70 minutter spilt fortsatte Barcelona med det skyhøye presset. Paco Alcácer hadde tre muligheter til å sikre en manita, men målet uteble til tross for innsatsen. Med bare fem minutter igjen spilte så å si samtlige Barcelona-spillere midtbane. Det siste målet uteble uansett og Barcelona går i garderoben med en 4-0-seier. På onsdag venter Manchester City.