Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Celta Vigo.
Det forrige oppgjøret endte i en solid rundjuling av FC Barcelona. Celta ga seg ikke før de hadde banket fire kanoner inn i mål og Luis Enrique hadde nettopp gått på sitt største tap som Barcelona-manager. I dag er sjefen klar over viktigheten rundt kampen og hvor vanskelig den kommer til å bli.

— Jeg kommer til å bruke den forrige kampen som referanse. Alt kan skje i en fotballkamp og mønstre kan dukke opp igjen. Vi har slitt mot Celta i de siste oppgjørene fordi de er et kvalitetslag med gode spillere. De vet hvordan de spiller bra både med og uten ballen i behold. De har ikke tapt på fem kamper – de er i god form og jeg forventer et tett oppgjør.

Sjefen er også full av lovord for Andrés Iniesta, som kommer til å spille sin 600. kamp hvis han spiller mot Celta. Iniesta er mest dekorerte spilleren i FC Barcelonas historie sammen med Lionel Messi.

— Jeg hadde gleden av å spille med han og nå trener jeg han. Han har spilt alle de kampene for en grunn. Han har sjeldent en dårlig kamp og alt vi kan gjøre er å nyte hans prestasjoner på banen.

Lionel Messi og Samuel Umtiti var også temaer som ble tatt opp på pressekonferansen. Det er stor interesse for når disse spillerne eventuelt kommer tilbake.

— Han (Messi) har bare vært ute av aksjon i ni dager. Han rehabiliteres etter skjema og vi må bare vente å se når han blir 100% frisk igjen. Det samme gjelder Umtiti. Han har kommet lenger i opptreningen og har begynt å trene som normalt. Det er opp til individene hvor fort de kommer tilbake til full form.

Drømmer du om å se Messi live på stadion? Bli med oss på tur da vel? Sjekk hvordan du kan melde deg på her.