Det var en kamp til å glemme for FC Barcelona, men Luis Enrique tok grep og det endte med tre poeng til katalanerne. Her følger spillervurderingene fra kveldens kamp mot Borussia Mönchengladbach.
Ter Stegen 6: Kunne ikke gjort mye på målet imot, egentlig en rolig dag på jobben for ter Stegen.
Roberto 6: Fremstår som energisk og fokusert. Trygg på høyrebacken og viser sammen med Piqué stor ro og kontroll i forsvar.
Piqué 8BB: Gjør en god jobb i forsvaret, en av de få. Er rask i angrep også og blir matchvinner ved å sette ledelsesmålet på en Suárez-retur. Bidrar til å bryte opp angrep og spiller ballen trygt videre til midtbanen.
Mascherano 5: Gjør en grei jobb, tidligere kamper tatt i betraktning. Gambler ved noen anledninger, men har ingen hjerneblødninger av den alvorlige graden i kveld. Alba tar seg av den jobben.
Alba 3: Gjør en god del feil og virker usikker i kveld. Gladbach utnytter rommet rundt Alba meget godt. Må ta på seg mye av skylden for det første målet imot. Bidrar heller ikke med noe særlig i angrep heller.
Busquets 4: Gjør en feil på det første målet imot og lar hjemmelaget komme til angrep. Treffer fortsatt på 96% av pasningene sine i kveld, men kunne klart seg uten feil som er langt under Sergios nivå.
Rakitic 5: Har grei kontroll på midtbanen, men blir løpt ifra ved noen anledninger. Hatt noen solide skudd på mål, men Sommer er våken. Blir byttet ut for Arda Turan etter en time.
Iniesta 5: Gjør ikke så mange feil i kveld. Beholder ballen og viderefører til angrepet, men gjør ellers ingen stor innsats denne kampen. En god del gir opp til «Ghost mode» Iniesta slik vi kjenner han.
Alcácer 3: Får ikke helt til der oppe. Må bli mer selvsikker foran mål. Byttes ut etter 55 minutter.
Suárez 6: Var nærmest av Barcelona-spillerne en scoring i første omgang. Fortsetter å være sulten i angrep utover kampen. Får en «målgivende» til målet til Piqué.
Neymar 5: Spiller en del feilpasninger. Startet kampen greit, men falt av i den andre omgangen. Treffer ikke helt og er langt unna sitt toppnivå. Kvikner til litt med en god målgivende til Arda Turan. Fremstår som mer trygg med ballen etter at Barça kommer i ledelsen.

Innbyttere:

Rafinha 6: Kommer inn og bidrar til litt mer energi og tempo i laget. Linker litt bedre med resten av angrepet og fremstår som trygg med ballen.
Arda Turan 8: Gjør et godt innhopp – scorer reduseringen og bidrar til litt «fire» i laget.