Marc André ter Stegen stilte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Borussia Mönchengladbach.
Barcelona skal i morgen spille bortekamp i Tyskland, og det blir en spesiell kamp for nettopp én Barcelona-spiller. Marc André ter Stegen spilte atten år i Gladbach før han ble hentet av Barça. Dette har keeperen og si om kampen:

— Det blir veldig spesielt å vende tilbake. Jeg tror fansen kommer gleder seg til å se meg igjen, jeg gleder meg i hvert fall til å se de igjen. Det var en glede å tilbringe atten år i den klubben.

Ter Stegen forklarer at han er 100% fokusert på Barça og kommer til å spille akkurat som før når fløyta går:

— Jeg er her for å spille så godt jeg kan. Jeg vil at vi skal ta tre poeng og jeg tenker ikke på andre klubber. Jeg har vært i Barça i to år nå og mitt eneste ønske er å utnytte for fullt det som klubben gir meg. Når man forlater sin barndomsklubb er det for å vinne titler, og det er det jeg har gjort.

Luis Enrique hadde også noen kommentarer før kampen. Manageren er veldig fokusert på hva Borussia kan både med ball og uten ball.

— De er et veldig godt lag som vet hvordan de skal presse. Uten ball vet de hvordan de skal presse oss og det tvinger oss til å spille nøyaktig samt holde oss i gode posisjoner hele tiden. De eret lag som lett kan utnytte feil i motstanderens oppstilling. Når de har ballen har de flere måter å angripe på. De har raske spillere på topp og kan straffe oss med de lange ballene opp banen.
— Vi ønsker å spille en god kamp til enhver anledning. Vi vil være gode både borte og hjemme. Borussia er et lag som er veldig gode hjemme. Det viktigste for oss blir å starte kampen på en god måte. Vi kan ikke la de få spille sitt spill. Hvis vi klarer å finne punkter i deres formasjon vi kan utnytte vil jobben vår bli enklere.