Luis Enrique stilte i går til pressekonferanse foran dagens kamp mot Sporting.
Luis Enrique lyser alltid litt opp når det er kamp mot Sporting Gijón. Klubben er fra Enriques hjemsted og han fikk sin start hos dem. Luis Enrique ble spurt om litt av hvert, spesielt hvordan det blir å møte sin gamle klubb samt hva planen uten Messi er.

— Jeg ser alltid på forskjellige muligheter, men jeg kommer ikke til å oppgi noen hint eller avslørelser foran en kamp, selv ikke overfor en god venn og en klubb som står meg nært.
— Jeg vil dog si at de har gjort en god jobb med å forsterke laget sitt. De er veldig gode til å presse motstanderne, spesielt på hjemmebane. De er gode på overgangene og spiller godt i forsvar.

— Under forrige sesong klarte vi oss to måneder uten Messi. Vi har mer enn nok ressurser til å slå våre motstandere uten Messi. Jeg tror dog at vi kommer til å trenge samtlige spillere tilgjengelige for å vinne titler

.
Videre på agendaen svarte Luis Enrique på spørsmål om Neymar og hans rolle nå i Messis fravær, om Paco Alcácer har tilpasset seg og hvordan det føles å spille syv kamper på 23 dager.

— Jeg kan ikke forlange noe mer av han (Neymar). Alt jeg kan gjøre er å be han spille sitt beste. Jeg ber aldri om mer innsats, men litt tilpasning siden de kanskje må spille i flere posisjoner.
— Han (Alcácer) har ingenting å bevise. Vi vet hvor god han er. Han kommer til å få mer spilletid nå som Leo er ute.
— Det er fortsatt tidlig i sesongen og spillerne er på sitt høyeste nivå. Jeg har ingen tvil om formen til spillerne mine på dette tidspunktet. Det er fortsatt mye igjen av sesongen.