Dagen før gigantoppgjøret mellom FC Barcelona og Atlético Madrid slo Luis Enrique av en prat med pressen. Til tross for hans fantastiske statistikk mot hovedstadslaget, tar han ikke lett på morgendagens ligakamp på Camp Nou.
Det oppmøtte pressekorpset var nysgjerrig på både det ene og det andre, og her er et utdrag av Luchos respons angående et knippe temaer:

Motstanderlaget:

– De er fremdeles mestre på kontringer og dødballer. De er kandidater til å vinne alle troféer, så vi må treffe på det meste mot dem.

– Vi må begrense egne feil og holde oss til kampplanen. Ingen kamp mot Atletico er enkel.

– Måten de spiller på er basert på å tette igjen bak. De er det beste laget (i verden journ. anm.) til å legge seg bakpå. Samtidig har de kvalitetsspillere i angrep og fantastisk mobilitet.

– Effektivitet foran mål blir sannsynligvis kampavgjørende. Vi er avhengig av å håndtere angrepsspillerne deres.

– Dette er en kamp mellom to lag som kjenner hverandre godt – og nettopp dét gjør oppgjøret ekstra spennende.

Busquets:

– Jeg er nødt til å hylle Busquets nok en gang. Han har vært en fast brikke på laget under alle trenere han har spilt for – fordi han er uerstattelig.

MSN:

– Målstatistikken deres bidrar til at vi vinner kamper, men det de ønsker å oppnå er å vinne titler.

– Jeg kunne ønske at alle tre kunne spilt 90 minutter hver kamp, men det lar seg ikke gjøre. Vi må fortløpende finne ut av når en eller flere av dem kan hviles. Av og til diskuterer jeg dette med dem, mens jeg innimellom tar avgjørelser på egenhånd underveis i kamper.

Neymar:

– Han har sin egen stil. Det er en spektakulær stil som vi elsker å se i Barca.