Onsdag er Barcelona i aksjon igjen, denne gangen er det Atletico Madrid som står på andre banehalvdel.
Det er duket for kveldskamp i la liga for Barcelona, denne gangen på hjemmebane. Både Barcelona og motstanderne har funnet mål-formen de siste kampene og Barcelonas trio, MSN, er i storform om dagen. I La Liga troner Suárez øverst med fire nettkjenninger. Messi står med samme antall mål, men med dårligere prosent enn Suárez. Like etter kommer Atletico Madrids måltyv, Antoine Griezmann, som også har skåret fire mål til nå i La Liga.

Toppoppgjør

Dette er siste hjemmekamp på en liten stund før Barcelona har tre bortekamper på rad, både i la liga og Champions League. Turen går da innom Tyskland, Gijon og Vigo. Det er svært sannsynlig at Luis Enrique stiller med sterkest tropp mulig denne for kampen i morgen. Per nå ligger Atletico Madrid på fjerde plass bak Real Madrid, Barcelona og Las Palmas. Madrid-laget har et veldig tøft kampskjema foran seg, der de møter FC Barcelona, og Bayern med kun en ukes mellomrom.

Messis favoritter

Atletico Madrid hadde en trøblete start på la liga med uavgjort mot Alavès og en målløs kamp mot Leganés. Men de har funnet tilbake til målformen og har på de siste tre kampene funnet nettmaskene ti ganger. Til sammenligning kan Barcelona vise til sine 13 skåringer de siste tre kampene. Atletico Madrid skjelver nok litt i buksene, for de er nemlig en av Messis favoritt motstandere når det kommer til å skåre mål. Kommer poengene til å bli i Barcelona, blir de delt, eller stikker poengene til Madrid?
Hva? – La Liga
Hvem? – FC Barcelona – Atletico Madrid
Hvor? – Camp Nou
Når? – Onsdag 21.09 kl: 22:00
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay
Drømmer du om å se Messi live på stadion? Bli med oss på tur da vel. Sjekk hvordan du kan melde deg på her.