Gerard Piqué og andre spillere snakker ut om kampen tidligere i dag.
Det ble en ren overkjøring borte mot Leganés der Barcelona endte opp med fem mål i for, og bare et baklengs. Laget spilte på en litt usedvanlig måte etter et nytt system Luis Enrique pønsket opp. I dag startet Barcelona nemlig med tre sentrale forsvarsspillere. Gerard Piqué, Rafinha og ter Stegen har snakket med pressen i etterkant og her er litt av hva de hadde å si:

Gerard Piqué

— Det er et system som på en måte blotter laget litt og gjør oss sårbare, men det er til stor fordel for de angripende spillerne. I dag ble det mange én-mot-én-dueller mot et veldig offensivt Leganés, men det er også moro for da kan vi bidra mer i kampen.

— Det er viktig at laget kommer sterkt tilbake etter et tap og slik vi har spilt i dag og tidligere mot Celtic har vært en god prestasjon av laget.

Rafinha

— Fotball er vanskelig og vi er alltid forberedt på å møte noe uventet. Leganés ga oss mye plass, og med de tre vi har på topp var det uunngåelig at vi kom til å score.

Ter Stegen

— Vi er veldig fornøyde med kampen. Vi ønsket å score så mange mål som mulig slik at vi kunne slappe litt av. Med dette systemet spilte vi veldig bra. Vi scoret fem mål og vant kampen, som var hovedmålet.

Neste kamp for Barcelona er hjemme mot Atlético Madrid til uken. Luis Enrique har planlagt godt til den kampen siden flesteparten av spillerne har fått hvilt seg de to siste kampene.