Etter flausen hjemme mot Alavés sist var det flere kjerringer som måtte reises.
Barça starter i hundre og det virket som både gleden, lysten og seriøsiteten var tilbake for alvor.
2 minutter inn i kampen ble Messi involvert for første gang og plutselig fyrer han opp synapsene i pasningsfothjernen og Suárez’ forsøk ender i corner. Den ender etter litt pasningsspill tilbake hos Messi som fra skrå vinkel spikrer ballen i det lengste krysset og 1-0 er et faktum. Artisten (snart også med dobbel betydning) Neymar med assisten.
De neste minuttene ble det en del harde dueller og et forsiktig Celtic som ikke ville blottlegge seg bakover i jakten på utligning. Barça derimot kjører power-play i beste hockey-ånd og svette Celticspillere virker desperate etter luft. Etter 15 minutter kvestes først Rakitic stygt hvorpå Messi fullfører angrepet med et sylfrekk invitasjon til haggisboden for Celtics forsvarer og et skudd like utenfor.
Tunneler, helsprø lisselangpasninger, suser i krysset og intrikate driblinger, ja der har du Messi.

Blondiner etterlot Celticspillerne måpende

Over 20 minutter gikk det før Celtic fikk ballen over midtbanen og på skottenes første gjennomspill ble Stegen for treg og rev ned Dembélé – straffe og gult. Stegen var derimot alt annet enn treg da han kattemykt fister Dembélés harde straffe ut til corner.
Kort tid etter klør det i knottene til Messi igjen og ved god hjelp av Neymar dribler og sentrer de to blondinene seg gjennom halve det skotske høylandet før Messi pirker inn 2-0 etter 27 min. Neymar med dagens andre assist.
Etter halvtimen lobber Suárez over keeper, men like utenfor. Frekt forsøk.
35 minutter spilt og Gomes spiller Neymar gjennom mot keeper men avslutningen stoppes, og returen får Celtic måket unna.
I minuttene før pause klamrer Celtic seg til 0-2 med nød og neppe. Både Neymar, Messi og Gomes er farlige inne i boksen, og hver eneste klarering havner hos Piqué og co.
Selv dommeren synes synd på skottene og blåser av 3 sekunder FØR full tid.

Andre omgang – ingen nåde

Andre omgang starter rolig. Barça med et par tunneler og en del pasninger før Messi setter fart etter 48 minutter og felles. Frispark skal slås fra 22 meter og Barças to lekne blondiner stiller seg opp. Skottene skjelver og rettmessig så, fordi Neymar banker frisparket opp mot krysset og 3-0 er stillingen.
60 minutter er spilt og hele Camp Nou måper. Hvorfor lurer du kanskje på? Jo fordi Neymars dribling og innlegg med skeiva finner innbytter Inesta som på strak volley fra 10 meter DUNDRER kula i nettaket på vakkert vis! Ballen hadde trolig fremdeles sirkulert rundt jorda om ikke nettmaskene var godt festet. Og like etter finner Messi Suárez på kanten som løper seg fri og spiller inn igjen til Messi som sklitakler inn 5-0 og sitt hattrick for kvelden.

Show for alle pengene

Etter ballbingelek og moro i et kvarter tar MSN-gutta ansvar igjen. Neymar chipper elegant gjennom Suárez som feilvendt bryster ned ballen og feier den opp i nærmeste kryss på volley. Ordet lekestue beskriver ikke engang halvparten av lekkerbiskene Barça med MSN i spissen har servert denne kvelden.
Neymar fortsetter danseshowet sitt utover i kampen og publikum elsker det. Like før slutt går ballen fra Messi til Iniesta, tilbake til Messi og inn til Suárez på åpent mål. 7-0 er et faktum og selv ikke William Wallace kunne reddet skottene i kveld.