Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Celtic.
I morgen skal Barça spille Champions League-kamp mot Celtic fra Skottland. Luis Enrique vil aller helst tenke fremover og gir uttrykk for at han ønsker å lære av de feilene som ble gjort under lørdagens tap mot Alavés på Camp Nou.

— Det er viktig at vi kommer godt tilbake. Spesielt med tanke på lagmoralen.

Det andre møtet denne sesongen

Celtic og Barcelona har allerede møttes én gang denne sesongen – under oppkjøringen i August. Da ble det en komfortabel seier til de blårøde, og Luis Enrique forventer en relativt lik kamp.

— Jeg tror kampen blir lik den som i sesongoppkjøringen. Det er fordi treneren har ikke forandret sin filosofi eller tilnærmingsmåte på noe vis.

Det ble også stilt spørsmål om så vidt ter Stegen kommer til å spille i morgen, og om hvordan Luis Enrique og resten av troppen håndterte tapet mot Alavés.

— Det er vanskelig å si, men han (ter Stegen) trener som normalt nå og det er jo et godt tegn.
— Vi snakker alltid sammen etter en kamp, enten vi vinner eller taper. Det gjør vi rundt 60 ganger i løpet av en sesong. Det som blir sagt holder vi internt, men vi forsøker uansett alltid å lære av hva vi gjorde rett og hva vi gjorde galt slik at vi kan vokse som et lag.

Luis Enrique benyttet også anledningen til å ta fersk keeper Jasper Cillessen i forsvar.

— Det er ikke lett å være keeper i Barcelona. Du får relativt få skudd mot deg, men de er vanskelige. Han var uheldig mot Alavés, men han har det fint.