Luis Enrique stilte på fredag til pressekonferanse foran dagens kamp mot Alavés. Her er litt av hva han hadde å si.
Det nyopprykkede laget har imponert med to uavgjortresultater allerede og Luis Enrqiue er klar over at det ikke blir en enkel kamp slik mange tror.

— De har en ny manager, nye spillere og en ny holdning. De har startet ligaen bra med uavgjort borte mot Atlético, som viser at de er et sterkt lag.
— Jeg forventer at Alavés trekker seg tilbake og stenger rommet. De kommer til å enten spille 4-1-4-1 eller 4-4-2. Vi må følge med og være raske i overgangene hvis vi ønsker å få til noe. Jeg vil forsøke å bruke de spillerne jeg mener får jobben gjort.

Internasjonal pause, spillerne og tøft skjema

Det har nylig vært en internasjonal pause og noen av spillerne kom ikke helt 100% tilbake. Messi var en av spillerne som pådro seg en skade:

— Vi har vurdert situasjonen. Han har trent litt med resten av gruppen og litt alene. Han er spilleklar til kampen.
— Han (Paco Alcácer) har gjort det veldig bra så langt. Han er glad og tilpasser seg godt. Han kjenner mange av spillerne fra landslaget. Han er motivert og klar for å hjelpe oss.
— På 23 dager har vi 7 kamper. Vi må spille litt Tetris og se an hvilke kamper som krever mest, hvilke spillere vi trenger til de forskjellige kampene. Alle spillerne vil være nødvendige, men de vet at de ikke kan spille alle kampene. Vi har ett mål og det er å vinne så mange titler som mulig og jeg er overbevist om at spillerne tenker som et lag og fokuserer kun på dette.