Da var den internasjonale pausen over og FC Barcelona skal nok en gang spille ligakamp. Denne gangen mot Alavés.
Det nyopprykkede laget Alavés har startet sesongen med to uavgjortkamper. 1-1 borte mot Atlético Madrid og 0-0 hjemme mot Sporting Gijon. Nå venter Barcelona og Camp Nou på lørdag og det spørs om laget fra Baskerland klarer å sanke poeng denne gangen også. Barcelona har ennå ikke tapt en eneste kamp denne sesongen så langt, og banket hele seks mål forbi Real Betis for to runder siden. Siste kampen var en knepen 0-1-seier borte mot Athletic Club.

MSN tilbake

Messi og Suárez har spilt siden starten av sesongen, men nå er endelig Neymar tilbake etter et lengre opphold med det brasilianske landslaget. Han og Rafinha er nybakte olympiske mestere, men Neymar ble i tillegg kalt opp til VM-kvalik med Brasil så han fikk tillatelse til å bli med Brasil mens Rafinha, som ikke ble kalt opp, reiste tilbake til Barcelona. Neymar har allerede deltatt på sin første trening.
Det spørs dog om Messi kommer til å spille. Argentineren sliter med en skade i låret og har fått beskjed om å ta det rolig fremover. Hvis alt går som det skal blir han trolig nok å finne fra start i morgen. Paco Alcácer, fersk fra Valencia, kan også få sin debut mot Alavés.
Hva? – La Liga
Hvem? – FC Barcelona — Deportivo Alavés
Hvor? – Camp Nou, Barcelona
Når? – Lørdag 10.09 kl: 20.30
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay