Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Athletic.
Noen av temaene som preget pressekonferansen var naturligvis Claudio Bravos avskjed samt trekningen i Champions League. Hvem som blir den neste Barcelona-spilleren var også et tema.

Om neste kamp

— En av de kjente merkevarene til Athletic er at deres marked er veldig begrenset og de signerer veldig få spillere. Jeg tror vi får se det samme som alltid, en flott fotballkamp. Det første vi tenker på er presset vi er under når vi spiller på denne fotballbanen. Athletic kommer til å presse oss fra første sekund – det er alltid en vanskelig bane å spille på.

Om Claudio Bravo

— Nå kan jeg i hvert fall snakke om målvaktene. Å komme med en kommentar før dette ble offentlig ville ikke gitt mening siden disse tingene tar tid. Jeg har bare gode ting å si om Claudio. Hans bidrag til lagets suksess var utrolig. Han oppførte seg alltid profesjonelt og bidro mye til en rolle som det sto store spørsmålstegn til.

Om Champions League

— Når vi snakker om Champions League snakker vi om en utrolig konkurranse, en veldig attraktiv turnering, men som en konkurranse er det ikke en nøyaktig måte å måle et lags sesong på. Bare ligaen kan vise det i lengden. Jeg er fornøyd med trekningen fordi det gir Claudio en mulighet til å si farvel til fansen en siste gang.

Om Samper til Granada

— Jeg pleier ikke å snakke om disse situasjonene siden jeg fokuserer på spillerne jeg har i stallen. Samper vurderte om han ville bli i klubben for å få noen minutter eller å spille regelmessig på det øverste nivået. Hvis han gjør det bra, kommer han tilbake til oss. Treneren til Granada liker god fotball og jeg håper Samper presterer på et høyt nivå.

Det ble også spurt om Paco Alcácer i Valencia som ryktes inn dørene, men Luis Enrique nektet å svare:

— Jeg elsker det spørsmålet, men jeg snakker bare om Barcelona-spillere.