Pepe Reina frir til Barcelona og ønsker en retur til Catalonia etter at han forlot Barcelona til fordel for Villareal tilbake i 2003. Det er Sport som melder dette.
Pepe Reina skal være desperat etter å kunne returnere tilbake til Barcelona, 13 år etter at han forlot Barcelona. Den spanske keeperen som for tiden spiller i Napoli skal være klar på å fylle tomrommet etter Bravo som mest sannsynlig er på vei til Manchester City.
Pepe Reina skal selv ha ringt Barcelona og snakket seg frem i forhandlingene om en ny andre keeper. Han ønsker at Barcelona skal velge han foran Alves fra Valencia.
Reina som har et godt forhold til alle våre spanske landslagsspillere og Luis Enrique skal ha fortalt at han godtar et lønnskutt. Han skal i ettertid fortalt at han skal selv presse seg ut av Napoli.
Barcelona sliter med å komme til enighet med Valencia om overgangssum og hvilke spillere som skal inkluderes i totalpakken. Derfor skal Barcelona ikke sagt nei til Reina enn så lenge i vente på om Barcelona og Valencia kommer til enighet.
Dette er ikke første gang Reina frir til Barcelona. Han skal også ha gjort dette rett før Barcelona signerte Bravo.
Etter Reina forlot Barcelona i 2003 har han vært innom klubber som Villareal, Liverpool, Bayern Munich og nå Napoli.
Trur dere Reina har noe å tilby Barcelona?