Kroaten kan bli en av de rammede etter ankomsten til André Gomes, med en overflod av midtbanespillere som kjemper om en plass i startelleveren, og agentens tweet hinter om en exit.
Miquel Sors, en agent som tidligere representerte Ivan Rakitić, forårsaket noe oppstyr på fredag, da han så ut til å åpne døren for en exit for den kroatiske lysluggen i Barça.
Sors hevdet i en tweet at:

— Jeg tror det er på tide å dra…


Noe som var en klar referanse til signeringen av André Gomes torsdag kveld, som ytterligere forsterker midtbanen i troppen.
Med signeringen av den portugisiske landslagsspilleren, er det nå ti midtbanespillere under Enriques kommando foran den kommende sesongen.
Disse ti er: Rakitić, Busquets, Iniesta, Turan, Rafinha, Denis Suárez, Samper, Gomes, Roberto og Mascherano.
Selv om de to siste kan benyttes i forsvar, ser det likevel ut som midtbanen for øyeblikket er noe overfylt.
Rakitić var i gang med prosessen med fornyelse av kontrakten, men i følge Sport, skal ikke forhandlingene ha kommet særlig langt.
I følge uttalelser fra kroaten selv 10.januar i år, skal den katalanske klubben og spillerens agent ha møttes ved flere enn én anledning:

— Vi er i gang med å forhandle om en ny kontrakt. Det vil snart bli en nyhet.

Midtbanespilleren kom til klubben i 2014 fra Sevilla, og har vært en nøkkelspiller for Enrique de siste to sesongene. Han har vært fast i startoppstillingen, men ofte også den første til å bli byttet ut.

I etterkant av den noe kontroversielle tweeten, har agenten skrevet på Twitter at det kun var hans personlige mening, ingenting annet. Rakitić har også bekreftet at hans eneste representant er Arturo Canales.